calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas!

DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku”

Objavio: RHT
08/07/2024 6:55 PM

Dunja Ilić tvrdi da ju je dečko pretukao

Photo: Printscreen Instagram/ajla_begovic_official/Dunja Ilić tvrdi da ju je dečko pretukao

Kao bomba odjeknula je informacija da je Ajla Begović (Dunja Ilić) od nedavno u braku sa novim partnerom.

Kako prenose regionalni mediji, ona se udala i započela zajednički život sa novim partnerom. Do zaključenja braka ipak nije došlo, već samo do promjene prezimena na mrežama u nadi da se bivša djevojka njenog dečka napravi ljubomornom.

Foto:Printscreen/Instagram/ajla_begovic_official

Dunja je na Instagramu objavila fotografije sa novim dečkom i ponosno ga pokazala, po svemu sudeći, to joj se obilo o glavu.

Ipak izgleda da nije sve kako izgleda na Instagramu. Iako je Dunja izjavila da joj je neko konačno ”ukrao srce” i da je sretna, našoj redakciji je javila da ju je novi izabranik navodno pretukao, pokušao da slomi ruku, davio je nekoliko minuta i razvalio vrata.

“Davio me je i lomio ruku”

– Mnogo mi je loše, poslaću vam snimak kako mi je razvalio vrata u 2 ujutru. Lijevu ruku ne mogu da pomjerim, vrat me boli, moram do bolnice da mi stave kragnu. Od stresa sam prokrvarila, haos je napravio kad se saznalo u javnosti da smo se uzeli. Anti bebi pilulu nije htio da mi kupi, još uvijek ne mogu da dođem sebi. Skočio je na mene, davio me i lomio ruku. Poslije je cijelu kuću porazbijao, manipuliše sa mnom jer zna da sam ja na odvikavanju. Opljačkao me je, uzeo mi je pare, idem u miliciju – izjavila je za medije Ajla Begović, nekadašnja Dunja Ilić.

Uznemirena i u ljubavi razočarana Ajla je krenula u bolnicu, a kasnije u policiju sa advokatom.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS