calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONINA IZDAJA: Ša već prvi dan dobio NOŽ U LEĐA “TATA SE POTUKAO SA OBEZBJEĐENJEM, POLOMILI MU…” Miljana ispričala Ivanu sve o sinoćnjem haosu, A ON ZANIJEMIO! (VIDEO) ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJETILA VODITELJU RIJALITIJA, A ONDA SE PRAVILA DA SE NIŠTA NIJE DESILO! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dosta ste žene odmarale – želim akciju!” RADNA NEDJELJA (VIDEO) ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI! Tarot Bejb: Vještica sam i treba da me se plaše! Pogledajte i ekskluzivnu astro prognozu za septembar Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Pogledajte kako Arnel obećava djevojci kule i gradove, a ona se samo smije: “Moram krenuti Elmedinovim stazama” (VIDEO) ALEKSANDRIN DEČKO HITNO KONTAKTIRAO FILIPA! Otkriveni svi detalji! “Od danas je ne komentarišem” Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli FILIP CAR I ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE POMIRILI! SPOJILA ih kćerka! Nikolić se oglasila Baby Lasagna prvi put nastupa u Sarajevu: Poznato koji bh. muzičari će mu biti gosti “HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine Aljoša Vučković imao je tešku bolest: Mnoge će iznenaditi kako sada izgleda

Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine

Objavio: RHT
08/09/2024 2:48 PM

Duge kolone na graničnim prijelazima

Svakodnevno se bilježe duge kolone vozila prema sjeveru i jugu Bosne i Hercegovine, kao i pojačan intenzitet saobraćaja na većini graničnih prelaza, saopćeno je iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK).

Dnevni avaz
Gužve na graničnim prijelazima. BIHAMK

Duge kolone na graničnim prijelazima

Vozače teretnih vozila mole da se nakratko isključe iz saobraćaja, kada iza sebe primjete dužu kolonu vozila, kako bi se izbjegla rizična preticanja. Apeluju na vozače da voze maksimalno oprezno i da obavezno drže odstojanje između vozila.

Duga su zadržavanja na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima: Velika Kladuša, Bosanski Novi, Bosanska Dubica, Gradina, Bosanska Gradiška, Bosanski Brod i Orašje, a na graničnom prelazu Doljani duga su zadržavanja u oba smjera.

Na ostalim graničnim prelazima pojačana je frekvencija vozila ali zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta. Napominju da su čekanja na graničnim prelazima podložna čestim izmjenama.

Reguliran saobraćaj

Brojne su dionice gdje se izvode sancioni radovi i gdje je saobraćaj regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom. Izdvajaju putne pravce: Foča – Ustikolina, Dobro Polje – Miljevina, Olovo – Semizovac i Međeđa – Višegrad.

U toku su radovi na sanaciji mosta na magistralnom putu Rogatica – Ustiprača, saobraća se usporeno za vozila do 30 tona, dok je za vozila preko 30 tona saobraćaj obustavljen.

Zabranjen je saobraćaj za vozila preko pet tona najveće dozvoljene mase na graničnom prelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko pet tona preusmjeravaju se na granične prelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak.

Pročitajte i: “NE DIŠE, UBILI SU GA!” Porodica Kulić doživjela stravičan napad obezbjeđenja u Šimanovcu! Pretukli ih i vadili pištolje! Policija i Hitna pomoć izašli na teren! (FOTO)

Naime, Marija Kulić, majka Miljane Kulić, jedne od najpopopularnijih rijaliti učesnica na našim prostorima, objavila je stori sa veoma uznemirujućim sadržajem. Prenosimo ga u cijelosti:

Foto: Printscreen/instagram/marijakulic_mtaz

– Stigli smo u Šimanovce, otvorili su rampu da uđemo, rekli nam da odemo u apartman broj 6. Napravili smo krug da nađemo broj i na naš auto je naletjelo obezbjeđenje njihovo. Mene odvukli i Miljanu, a mog muža desetorica pretukli i vadili pištolj na nas. Hitna je došla i policija, a moj muž pljuje krv. Ne diše, ubili su ga – napisala je Marija Kulić u svom postu!

Raznorazne kontraverze već su počele da se pojavljuju, a rijaliti nije ni počeo.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS