calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Aflek se igra vatrom, doveo bivšu ženu pred Dženifer Lopez: Napetost bila na vrhuncu Mišo Banjac objavio “Voli me do boli”, Sofra ga proglasio nasljednikom Džinovića i Bešlića “KREZAVA BABA, ŽELI DA ISPROSI PARE OD MENE, UHODI ME” Asmin Durdžić za Hype TV RASKRINKAO ANELINU MAJKU: Evo kakav pakao proživljava Borac u derbiju pobijedio Željezničar i izjednačio se na vrhu tabele sa Zrinjskim Haos u Mostaru: Velika tučnjava Ultrasa i Red Armya, više osoba povrijeđeno Adil u zagrljaju Nine Badrić: SREĆO MOJA NAJVEĆA! U Sarajevu preminuo 33-godišnji muškarac: Izboden na putu za Igman “ZVALA ME JE DA JOJ OPROSTIM” Tara Simov brutalno o Anđeli Veštici nakon JEZIVOG NASILJA: “Dužna mi je 450.000 dinara” ŠOK! U EMISIJI “MALE STVARI” OTKRIVENE SVE TAJNE I MUKE ESTRADNIH PJEVAČA: “Budiš se u 2 ujutru, a u 4 ujutru imaš let, TO NE VIDE NA INSTAGRAMU” “PRIJE PAR MJESECI SE TO DESILO…” Uplakana Tina Ivanović progovorila o NASILJU Završeno snimanje spota za hit “KRIK”: Novi album Lukasa očekujte u prvoj nedjelji novembra a nove pjesme Mire Škorić u decembru “UČESNICI ĆE IMATI KONTAKT SA SPOLJNIM SVIJETOM!” Saša Mirković otkrio nepoznate detalje “IMANJA”! Ovo do sada nije viđeno kod nas! (VIDEO) SRAMOTNO! Dušica Jakovljević ODVALJENA OD ALKOHOLA vodi program na televiziji! “Ova definitivno nije više za TV” (VIDEO) EKSKLUZIVNO SVAĐA MILICE I SOFIJINE MAJKE? ONA IMA MOMKA U ZATVORU? Terza na aparatima? Šok ogroman! MILICA STALA U ODBRANU SOFIJE! Svi šokirani njenim potezom (FOTO) Teška nesreća u Srbiji: Poginuo dječak (15) koji je vozio motocikl

“DRŽAVA JE ODREDILA! STVARI SU U MOJIM RUKAMA” Marija Kulić NEĆE DOZVOLITI da Miljana RODI Zolino DIJETE?

Objavio: RHT
16/09/2024 11:30 AM

DRŽAVA JE ODREDILA! STVARI SU U MOJIM RUKAMA

Miljana Kulić saznala je da je u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom.

Država je odredila
Foto:yt:amidzi šou/zadruga official

Kulićeva je tražila poziv sa porodicom i produkcija rijalitija je odlučila da to omogući. Marija Kulić nije lepo reagovala na ove vijesti te napomenula da su problem lijekovi. 

DRŽAVA JE ODREDILA! STVARI SU U MOJIM RUKAMA

Naime, Miljana navodno je pila jake psihijatrijske lekove što nikako nije zdravo za bebu.

Sa druge strane, Zola je podržao Miljanu i rekao da je uz nju kao i da je voli.

Foto:instagram:marijakulic_mtaz

Problem su psihijatrijski lijekovi”, rekla je Marija.

Potom je odgovarala na pitanja njenih pratilaca oko Miljaninog odnosa sa Zolom:

Država je odredila
Foto:instagram:marijakulic_mtaz

Neće da se javi on. On čeka da mu ponude velike pare da uđe. Zato i pravio dijete. Ološ smrdljivi”., napisala je Marija.

Čitajte i Goca Tržan ogorčena: Ivan nije zaslužio da ga udaraju i vrijeđaju! Te osobe su dno dna, žao mi je mog djeteta što gleda!

Goca Tržan je emotivno progovorila o nedavnom incidentu u kojem je njen bivši suprug, Ivan Marinković, bio meta fizičkog i verbalnog napada. Pjevačica, iako već dugo nije u dobrim odnosima s Ivanom, osudila je nasilje i iskazala zabrinutost za dobrobit njihove zajedničke kćerke.

„Ivan nije zaslužio da ga udaraju i vrijeđaju, bez obzira na sve što se dogodilo između nas. Te osobe koje su to uradile su dno dna. Najviše mi je žao našeg djeteta koje mora gledati i slušati o ovakvim stvarima,“ rekla je Goca, vidno potresena.

Naglasila je da, iako njih dvoje više nisu zajedno, nasilje nikada nije rješenje. „Moja kćerka zaslužuje da odrasta u miru i da zna da su konflikti mogući, ali da se rješavaju riječima, a ne nasiljem,“ dodala je Goca. Ova situacija još jednom je podsjetila na važnost zaštite djece od negativnih uticaja konflikata roditelja.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS