calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Mensur u SUZAMA “Uvijek me neko IZDA! Filip Car je SMEĆE! Stefan Karić je u pravu za SVE!” Glumački par jedva prekinuo ljubavni zanos pred kamerom: Scena seksa postala baš strastvena Filip Car ljutito opleo po rijalitiju i Aleksandri! Svi su se našli na tapeti! A ovo je poručio Maji? Dječak iz Jablanice ostao siroče poslije razornih poplava u BiH Anđela pobjeđuje u rijalitiju? Sha i Miona raskidaju, a Terza ženi Sofiju? “Zmajevi” se okupljaju na Ilidži: Trening zatvoren za javnost Ovaj snimak ledi krv u žilama: Šta se dešava sa porodicom koja je zarobljena u kući? Amra iz Jablanice se nadljudski borila da spasi sina: “Ako izgubim dijete, meni života nema” (VIDEO) Šta piše u dokumentaciji o kamenolomu iznad Donje Jablanice: Firma nikada nije dobila koncesiju Hrvatski mediji žale: Emir Spahić nam je “ukrao” velikog talenta Elegantno, a najudobnije: Pogledajte blistavi stajling Ivone Polumente Cijeli svijet razočaran: Evo ko je naredni rival Novaka Đokovića u trećem kolu Šangaja Bahato i neodgovorno: Janjuš snimljen u saobraćajnom prekršaju! Jedan otac ne smije voziti ovako VRUĆA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ UGLEDALA SVJETLOST DANA! Pokazala izvajano tijelo, pa otkrila da je zbog ovog muškarca na mukama! (FOTO) Mirsad Balić iz naselja Mirci kod Jablanice: Sjedili smo bespomoćno u kući i čekali jutro RASKINULI MATIC REBEC I TEODORA DŽEHVEROVIĆ?! Nova objava košarkaša bacila sve u rebus, pa krenula lavina komentara! Evo šta je napisao! (FOTO)

DRUGI PIŠU: Filmski hit prema životu Ace Lukasa dobio nastavak: Dio kadrova snimljen je u Zagrebu

Objavio: RHT
07/10/2024 4:17 PM

DRUGI PIŠU: Filmski hit prema životu Ace Lukasa

Drugi dio trilogije 'Kafana na Balkanu'
HYPE PRODUKCIJA 

Točno godinu dana nakon premijere igranog filma ‘Pokidan’ nastalog prema biografiji jedne od najvećih balkanskih glazbenih zvijezda Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas, bit će predstavljen drugi dio trilogije ‘Kafana na Balkanu‘.

DRUGI PIŠU: Filmski hit prema životu Ace Lukasa

Igrani film znakovitog imena ‘Stravično’ prvo će biti prikazan srpskoj publici u beogradskom Sava Centru 19. studenog. Balkanska premijera najavljena je za 23. studenog u Areni Stožice u Ljubljani. U kojoj su film ovih dana predstavili Aca Lukas, Saša Mirković, redateljica Suzana Purković i glumac Ivan Đorđević Džudi.

Film o životu Ace Lukasa

Milion ljudi

Prema riječima poznatog estradnog menadžera i producenta filma Saše Mirkovića, drugi nastavak ‘Stravično’ bit će još veći hit od ‘Pokidanog’ koji je u kinima diljem regije pogledalo oko milijun ljudi. Podsjetimo, premijera prvog dijela trilogije ‘Pokidan’ održana je prošle godine i to u Splitu. Film je dobio pet priznanja na festivalu ‘Hollywood On The Tiber Film Awards’, između ostalog za najbolji međunarodni film, najbolju režiju te najbolji scenario i produkciju koje je dobio Saša Mirković i njegova producentska kuća Hype.

Film o životu Ace Lukasa

‘Siguran sam da ‘Stravično’ nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Film pruža uvid I demistificira jedan od najtežih Acinih perioda u privatnom i profesionalnom životu. Dio kadrova je snimljen u Zagrebu. U tamošnjoj Areni, klubu Mint te na zagrebačkim ulicama’, kaže Mirković o svom novom filmskom projektu ‘teškom’ više od 3 milijuna eura. Čija je okosnica Acin život iza rešetaka, u zatvoru.

Film o životu Ace Lukasa

Uz omiljenog beogradskog glumca mlađe generacije Mladena Sovilja koji je već u Pokidanom osvojio srca publike u glavnoj ulozi. Glumačku postavu čine još Branka Katić iz HRT-ove serije ‘Novine’, zatim Mirsad Tuka, Sunčica Milanović. Miloš Pejović te Ivan Đorđević kao Saša Mirković. Redateljica filma je Suzana Purković, koja potpisuje i nagrađivani film ‘Pokidan’.

Drugi dio trilogije ‘Kafana na Balkanu’ YouTube

Novim nastavkom trilogije oduševljen je i Aca Lukas, čija je pjesma ‘Lopov’ light motiv novog filma ‘Stravično’. Popularni srpki glazbenik koji je nedavno punio medijske stupce javnom prozivkom organizatora preskupog novogodišnjeg koncerta Severine u Sarajevu. Ovih je dana izdao novu pjesmu ‘Besprekorno loš’. Obje pjesme, kao i svoje brojne hitov, izvest će na koncertima u sklopu beogradske i ljubljanske premijere filma ‘Stravično’.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Story.hr/A.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS