calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku

DRAMA U MILENINOM DOMU ZBOG PRIJETNJI ANE I ACE BULIĆA: Isplivali detalji!

Objavio: RHT
18/09/2023 2:10 PM

Rijaliti učesnica Milena Kačavenda otkrila je pred ulazak u rijaliti da je dobijala prijetnje od Ane Ćurčić i Ace Bulića.

Milenin drug je sada otkrio da je ona teško podnijela te prijetnje, kao i da je situacija u njenom domu bila dramatična kada je saznala da ju je Bulić sve vrijeme prisluškivao.

– Rekla je da je dobijala ozbiljne prijetnje od Ane i da se ona pozivala na tog Bulića, ja njega ne poznajem, ja sam iz nekog drugog svijeta. Dobijala je prijetnje, bila je uzrujana zbog toga, čudno je bilo da dobije prijetnje, preko posrednika – rekao je Milenin drug.

Milenin drug je otkrio da je ona bila van sebe kada je saznala da je sve vrijeme bila prisluškivana.

– Prijetnje, ne da je on njoj prijetio da će je ubiti, nego da ga ne spominje, jer ako bude spomenula, biće ko zna šta. To je bilo dramatično kada je shvatila da je sve vrijeme prisluškivana. Ne znam šta je pozadina, to je njihov dogovor u vezi toga, odnosa između njih da nešto ne izađe na vidjelo – izjavio je on.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS