calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA: Postupci govore samo o njoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima počela zavoditi red: DOSTA MI JE VAS! Elmedin i Jana u šoku (VIDEO) Otkriveni novi tragovi u istrazi slučaja male Danke Ilić Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija sve objavila, JAVNOST U ŠOKU! (FOTO) Četiri osobe poginule u džipu na Lipničkom brdu STANISLAVU UNIŠTEN NOVI AUTOMOBIL: Dođite meni u oči, pa recite šta vas muči (FOTO) Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura

Drama u Bosanskoj Gradišci: Na balkonu prijetio plinskom bocom, evakuisan obližnji vrtić

Objavio: RHT
13/03/2024 2:30 PM

Drama u Bosanskoj Gradišci

Velika drama odigrala se u Bosanskoj Gradišci, gdje je, prema nalogu suda, trebala da se provede deložacija porodice Kasagić iz kuće i popularnog kafe bara ”Akademik”, piše ATV.

Drama u Bosanskoj Gradišci / Foto: ATV

Foto: ATV

Drama u Bosanskoj Gradišci

Međutim, sve je odgođeno nakon što je Zoran Kasagić izašao na balkon, držeći plinsku bocu, prijeteći da će sve dići u vazduh.

Oko kuće se okupio veliki broj sudskih policajaca, vatrogasaca, kao i pripadnika Policijske uprave Bosanska Gradiška i Žandarmerije, koji su zbog sigurnosti zatvorili ulicu majora Milana Tepića.

Sudski izvršitelji su čak bili ušli u kafić ”Akademik”. U tim trenucima Kasagić se s plinskom bocom pojavio na balkonu kuće. Iako nije otvoreno prijetio, situacija je bila veoma napeta i deložacija je odgođena iz sigurnosnih razloga.

Koliko je situacija bila ozbiljna, svjedoči i činjenica da su iz obližnjih vrtića pozvali sve roditelje da dođu po djecu, nakon čega su obustavili rad.

Prema nezvaničnim saznanjima, deložaciju je naložio sud kako bi se naplatila potraživanja koje banka ima prema Kasagiću.

Pokušaj ubistva

S druge strane, Zvorničanin B. S. osumnjičen je da je iz samostrela pokušao ubiti sugrađanina S.L.

Naime, policijskoj stanici Zvornik je juče oko 23.30 časova prijavljeno da je u jednoj ulici u Zvorniku B.S. pucao iz samostrela u pravcu S.L. a da je tome prethodio fizički napad B.S. na S.L. u jednom ugostiteljskom objektu u Zvorniku.

“Oštećenom je zbog zadobijenih povreda ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Zadržan je na liječenju”, navode iz zvorničke policije.

Oni su oko 00.10 časova uhapsili osumnjičenog  B.S. zbog osnova sumnje da je počinio pokušaj ubistva.

“Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su izvršili uviđaj na licu mjesta. O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštva u Bijeljini. Nakon kriminalističke obrade B.S. biće predat, uz izvještaj o počinjenom krivičnom na dalje postupanje”, navode iz policije.

BONUS VIDEO:

(ATV/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS