calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Žestoka rasprava Pešića i Đokovića: Šta je iznerviralo Novaka, zbog čega mu se Kari pravdao ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana uzjahala Elmedina i zavalila mu šamarčinu: Ne može se obuzdati (VIDEO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantjelesnom oplodnjom KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve objelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” IMALA SAM ODNOSE U KOLIMA USRED BIJELA DANA Pjevačica progovorila o svojoj intimi, šok! ANITA DOBIJA ŠUT-KARTU Procurile šokantne prepiske! ANĐELO SVE PRIZNAO NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MAJKE DARKA LAZIĆA Branka je snimljena prije 12 godina, mnogi ne vjeruju da je ovako izgledala Produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima tokom SFF-a Elmedin i Jana obilaze mjesto gdje će se vjenčati! Fatima ČUPA KOSU I PLAČE sama kod kuće! ANELI I UROŠ ZAVRŠILI NA KLINICI! Procurila fotografija Zgodni srbijanski stjuardi zaludjeli dame širom svijeta: Više se ne bojim letenja BEBICA ISTETOVIRAO TEODORIN LIK! Porodica se hvata za glavu Kako je Fatima zavela Elmedina? “Nisam htjela da se vratim kući? Moji su mi BRANILI!!” Uputstvo podiglo buru na mrežama: “Plaža sa djecom” i “Plaža bez djece”

DRAMA U BARU: Oteto dijete

Objavio: RHT
14/08/2024 2:59 PM

DRAMA U BARU

U Crnoj Gori kidnapovano je maloljetno dijete.

Foto: Pixabay – ilustracija

DRAMA U BARU

Američka državljanka Trejsi Šenon Lin, koja četvrtu godinu ima stalni boravak u Baru, prijavila je danas policiji da je njenu maloljetnu kćerku Zinleu Rajan kidnapovao njen otac Tomas Holenbek.

Prema riječima Šenon, Tomas Holenbek je njen bivši vanbračni suprug.

Ona navodi da je Holenbek sa njihovom šestogodišnjom kćerkom ilegalno prešao crnogorsko-albansku granicu. Ona je informisana preko Ambasade SAD u Podgorici da je u američkoj ambasadi u Tirani tražio pasoš za dijete. O otmici djeteta obaviješten je Interpol.

Linova je za “Primorski portal” rekla da je jutros od Ambasade SAD u Podgorici obaviještena da je Tomas Holenbek u ambasadi SAD u Tirani zatražio da se za Zinleu Rajan uradi pasoš.

“U toku je sudski postupak u Crnoj Gori oko starateljstva nad maloljetnom Zinleom Rajan. Sud još nije donio pravosnažnu presudu. Sud je prošle godine, u septembru, dozvolio da Tomas viđa našu kćerku dva puta nedeljno, utorkom i petkom od 16 do 21 sat”, ispričala je Linova za “Primorski portal”.

Dodaje da je to pravo počeo da koristi tek u junu ove godine. 

“Sinoć nije doveo dijete…”

“Dešavalo se da zakasni, ali je navodio da su to objektivni razlozi, gužva u saobraćaju. Do sinoć je uvijek obavještavao telefonom. Međutim, sinoć kada nije doveo dijete, zvala sam ga, ali je telefon bio isključen. Tokom noći poslije 22 časa sam pošla u Centar bezbjednosti Bar i prijavila da dijete nije vraćeno kući. Bila sam veoma zabrinuta. Strijepila sam da je nije kidnapovao. Nažalost to se jutros i potvrdilo”, kazala je ona. 

Prema njenim navodima, u Ambasadi SAD u Tirani su potvrdili kolegama u Podgorici da su videli dijete i da fizički izgleda dobro.

Iz ambasade SAD u Podgorici su, navodi Linova, preporučili da sve prijavi policiji, kao i Interpolu.

Na Interpolu je da naloži Ambasadi SAD u Tirani da traži izručenje šestogodišnjeg djeteta majci u Crnu Goru.

Šenon je u izjavi datoj policiji, u koju je Primorski portal imao uvid, navela da je Tomas Holenbek osuđivan za više krivičnih djela. Portal navodi da se Linova iz Amerike sa djecom doselila u Bar prije četiri godine.

Pročitajte i: Srbin preživio dramu na moru: Tri dana plutao na pučini.

BONUS VIDEO:

(Primorski portal/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS