calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lukas DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA U SOMBORU! PRESTAO DA PJEVA i pustio samo publiku – od riječi do riječi znaju SVAKI HIT (VIDEO) HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Od vrelih izdanja muškarce oblio znoj, hot tijelo ostavlja bez daha! (FOTO) Đoković iz olimpijskog sela objavio fotografiju s dvojicom hrvatskih sportista MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO) OVO JE MEMU NAJVIŠE ZABOLJELO? Elmedin oštro proziva, a snimak koji sad puštamo otkriva najveću tajnu! Je li ovo najpodlija mobilna aplikacija ikada “REKAO MI JE DA GA ČEKAM U WC-U I DA BUDEM TIHA!” Janjuš pokušao da SAKRIJE od kamera, ali ONA je priznala SVE DA LI STE ZNALI? Značenja boja olimpijskih krugova i njihova simbolika Otvaranje Olimpijskih igara: Cerić i Pezer ponosno iznijeli zastave BiH “PRIZNAJEM, BILO MI JE TEŠKO” Melina priznala kako joj je bilo pred kraj braka sa Harisom i iznijela šokantne detalje “STOJAN JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Planirali smo djecu” Reperova bivša BLOKIRANA svuda, a sada otkrila SVE DETALJE odnosa “Išla sam mu pred kuću” Pinkova producentkinja ostaje iza rešetaka: Produžen pritvor Nini Kovačević koja je pijana pregazila djevojčicu “Svi telefonski POZIVI U RIJALITIJU SU NAMJEŠTENI!” Asmin o “lažnoj komšinici” i Staniji, a Lepog Miću PATOSIRAO! (VIDEO) Ako ste rođeni u ovom znaku, čeka vas LUDAČKA SREĆA: Evo ko će imati najviše para u avgustu TO JE TO OD PREDAHA, PONOVO SE PALE ALARMI: Paklene temperature se vraćaju, ovog dana biće najgore Velika pljačka u Sanskom Mostu potresla javnost: Kako je moguće imati 1,7 miliona KM u kešu

SRAMOTA ME JE ŠTO JE ON OTAC MOG DJETETA! Aneli Ahmić žestoko izvrijeđala Asmina, ne želi više da šuti, nastaće opšti haos

Objavio: RHT
26/07/2024 7:00 PM

Drama se nastavlja

Foto: Prinscreen

Učesnica rijaliti i drugoplasirana u rijalitiju, starleta Aneli Ahmić, brutalno je oplela po Asminu Durdžiću, nakon što se saznalo da je nakon dolaska ispred Mićinog stana u Beogradu, posjetio i jednu slastičarnu u Rumi, kako bi se obračunao sa ženom koja se uključila u emisiju uživo i izvrijeđala ga.

Aneli nije imala lijepe riječi za bivšeg partnera, a u jednom trenutku je priznala da se kaje što je on otac njenog djeteta.

  • O tom, kako da ga nazovem, evo ne znam kako da se izrazim, o tom monstrumu nemam komentar. Sam o sebi govori svojim djelima…Ma sve znam, meni je to presmiješno, čovjek je blam vijeka, mislim da ne postoji veći blam. Sramota me je što je on otac mog djeteta! – rekla je Aneli, a onda je nastavila:
  • Ja njega dovoljno poznajem i poznajem njegove reakcije, on je došao samo da se uslika, Miću nigdje nije čekao, Mića je bio ispred zgrade. Nema mu*a taj da se obračuna s Mićom, Mića bi ga pojeo za doručak – brutalna je bila Aneli.

Aneli otkrila gdje će živjeti nakon rijalitija


Rijaltii učesnica i starleta Aneli Ahmić otkrila je gdje će živjeti nakon završetka rijalitija.

Aneli je, iako je provela određeni vremenski period u Beogradu, ipak odlučila da ne živi u prijestonici Srbije, što je šokiralo mnoge.

Čitajte i USIJAO SE INSTAGRAM ZBOG FOTOGRAFIJE HANE HADŽIAVDAGIĆ: Pozirala kao od majke rođena

Hana Hadžiavdagić je brojne pratitelje na društvenim mrežama obradovala fotografijom na kojoj pozira gola.


Fotografisala se na Rabu, a u opisu je navela: “More, sunce, otok, priroda i Opet najljepša k’o od majke rođena”.

“, “Top kao i uvijek”, neki su od komentara.

Tradicionalno pravi skandal

Ona je na svom Instagram profilu podsjetila na gole fotografije koje je snimila na istoj lokaciji 2020. i 2022. godine.

“Svake dvije godine na istom mjestu ista tema, novi ‘škandal'”, napisala je.

Fotografiju pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS