calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom! JEFTINI, BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo CIJELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO) Klimatolog Goran Trbić upozorava: BiH prijete toplotni talasi, ekstremne suše i oluje! Aneli je DAVNA PROŠLOST! Nakon FINALNE ŽURKE, Janjuš izbacio fotografiju sa NJOM, a ONA ne skida osmijeh sa lica! (FOTO) Kako spriječiti utapanje? Šta trebate uraditi ako vas uhvati grč dok plivate Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Isplivao snimak  NAUČNA STUDIJA Približava li se Zemlji nova katastrofa!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan traži Memine skrivene kamere! BELAJ U FRIZERAJU(VIDEO) Žena izvukla lane koje je zapelo ispod automobila, a onda je iza sebe ugledala – nju: Na snimci se čuju vrisci HIT! Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE na imanje u Lisovićima?! Opisao detalje i sve nasmijao (FOTO) Najzahtjevnije pripadnice zodijaka: Ova tri horoskopska znaka često na kraju ostanu same MIONA GORI OD BIJESA ZBOG MAJE I STANISLAVA: Nema razloga da razgovaramo

HYPE PAPARAZZO: DRAMA ISPRED ZGRADE! Ivana Boom Nikolić raskinula sa dečkom? On bijesan urlao na telefon (VIDEO)

Objavio: RHT
17/07/2024 11:15 AM

DRAMA ISPRED ZGRADE!

Uz vrelo ljeto ide i vrela pjevačica koja mami uzdahe jačeg pola, Ivana Boom Nikolić!

Oštro oko “Hype Paparazza” pozabavilo se pjevačicom, budući da se šuška da Ivani baš ne cvjetaju ruže u ljubavnom životu.

DRAMA ISPRED ZGRADE! Ivana Boom Nikolić raskinula sa dečkom?
Foto: HypeTV

DRAMA ISPRED ZGRADE! Ivana Boom Nikolić raskinula sa dečkom?

Njen dečko sa kojim je živjela, a koji je istovremeno i njen vozač, izgleda da se iselio iz njenog stana.

On je i dalje njen vozač, ali izgleda da sada živi na drugoj adresi, jer smo ga sreli kako ulazi u jednu garažu u zgradi u naselju “Beograd na vodi”.

On je sve vrijeme bio veoma nervozan, razgovarajući sa nekim telefonom… možda baš sa Ivanom.

Foto: HypeTV

U jednom momentu, iz zgrade su izašle Ivanine drugarice, a onda i Ivana. One su se smjestile u auto i otišle.

Foto: HypeTV

Da li je ovo samo trenutna kriza ili možda ipak ne, budući da je on i dalje njen vozač? I koliko je moguće da nastavi da radi za pjevačicu, nakon romanse? Pratite “Hype paparazzo” jer ćemo za Vas sigurno saznati o čemu je riječ!

Ovo vrelo izdanje “Hype paparazza” pogledajte klikom na link ispod ovog teksta:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Novi snimak Ivane BOOM Nikolić USIJAO mreže

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS