calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov!

DRAMA NA VRAČARU! Dejanu Dragojeviću hitno ukazana pomoć! Snimak iz njegovog telefona potresao sve! (FOTO)

Objavio: RHT
13/06/2024 11:22 AM

Drama Dejanu Dragojeviću hitno ukazana pomoć!

Dejan Dragojević doživio je neprijatnost kada je jutros krenuo na posao! Naime, on se zaglavio u liftu u zgradi u kojoj živi, pa je hitno tražio pomoć.

foto: hypetv/printscreen/instagram/dejan_dragojevic_official

Od kako je počeo da radi na Hype televiziji, Dejan je zbog obaveza morao da se iz svog rodnog Veternika preseli u Beograd. Kako ne bi putovao svakodnevno tamo – vamo, on je odlučio da spakuje kofere i potraži stan. Tako se nedavno preselio na Vračar gdje je iznajmio stan. E ali ono što nikako nije očekivao jeste da će lift da zakaže i da će da doživi malu neprijatnost.

Drama Dejanu Dragojeviću hitno ukazana pomoć!

foto: printscreen/instagram/dejan_dragojevic_official

Kako je lift malo stariji, zaglavio se na pola, pa nije bilo šanse da Deki nekako otvori vrata i izađe. A kako je nov u zgradi nema kontakt ni upravnika ni komšija, pa je bio u problemu koga da pozove u pomoć. Već je počela po malo i panika da ga hvata, pa je došao na ideju da lupa u vrata kako bi ga neko možda čuo i pozvao pomoć. Međutim, na kraju je pozvao vatrogasce.

I tako dok je čekao da vatrogasci stignu i spase ga iz zaglavljenog lifta, gdje je već postalo zagušljivo, Deki je svoje pratioce obavijestio o ovom nemilom događaju, pa se fotkao u zaglavljenom liftu. Kako je otkrio cijela agonija je trajala punih 40 minuta.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS