calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

Dejan Dragojević objasnio koliko je teško kada znaš da te svi gledaju i smiju ti se zbog loše osobe!

Objavio: RHT
15/10/2024 8:55 PM

Dragojević objasnio kako je kad ti se svi smiju zbog loše osobe!

Dejan Dragojević otvoreno je govorio o tome koliko je teško nositi se s osudama i podsmijesima javnosti zbog loših životnih izbora.

Dragojević objasnio kako je kad ti se svi smiju zbog loše osobe!/Foto: printscreen

“Teško je kad znaš da te svi gledaju i smiju ti se zbog osobe koja ti nije bila dobra,” izjavio je Dejan, reflektujući na svoju prošlost i odnos s osobom koja ga je iznevjerila. Dodao je da je pritisak javnosti, posebno u svijetu u kojem je stalno pod svjetlima reflektora, dodatno otežavao njegovu situaciju. “Nema goreg osjećaja nego kad shvatiš da si bio uz nekoga ko te nije poštovao, dok svi sa strane to vide i komentarišu,” kazao je, jasno pokazujući koliko ga je sve to emotivno iscrpilo. Ipak, Dejan vjeruje da je naučio vrijedne lekcije iz tih iskustava.

Sada, kaže, pažljivije bira ljude kojima će pružiti povjerenje, svjestan koliko loši odnosi mogu ostaviti duboke posljedice na psihu i život. Šta je sve rekao poslušajte u nastavku:

Čitajte i ŽESTOK SUKOB ANĐELE I GASTOZA! Ori se sve – cimeri u šoku

Anđela Đuričić stavila je tačku na druženje sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, što je izazvalo neviđeni revolt kod rijaliti učesnika.

Gastoz smatra da Anđela pretjeruje i da se ponaša kao da joj je pobio pola familije, te je dodao i to da ništa loše nije uradio.

– Smatram da ništa nisam pogrešio, tu je Ena samo koleteralna šteta – istakao je Marinković.

– Ona je mene razočarala jer je ispalo kao da sam joj pobio pola familije. Poslije svih lijepih dana nije mi jasno da može da digne tako velike zidove – nastavio je Nenad.

– Sada da je podsjetim malo, kada smo pričali, koliko ona misli da sve pamti, ne pamti. Da je zapamtila naš razgovor o emocijama, razmišljala bi da me ne povredi. Moj zadatak je bio da je nasmijem, a njen zadatak je bio da me povrijedi. Glupo mi je da prolazimo jedno pored drugog, ne mogu tako da živim – rekao je Gastoz.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS