calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lukas DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA U SOMBORU! PRESTAO DA PJEVA i pustio samo publiku – od riječi do riječi znaju SVAKI HIT (VIDEO) HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Od vrelih izdanja muškarce oblio znoj, hot tijelo ostavlja bez daha! (FOTO) Đoković iz olimpijskog sela objavio fotografiju s dvojicom hrvatskih sportista MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO) OVO JE MEMU NAJVIŠE ZABOLJELO? Elmedin oštro proziva, a snimak koji sad puštamo otkriva najveću tajnu! Je li ovo najpodlija mobilna aplikacija ikada “REKAO MI JE DA GA ČEKAM U WC-U I DA BUDEM TIHA!” Janjuš pokušao da SAKRIJE od kamera, ali ONA je priznala SVE DA LI STE ZNALI? Značenja boja olimpijskih krugova i njihova simbolika Otvaranje Olimpijskih igara: Cerić i Pezer ponosno iznijeli zastave BiH “PRIZNAJEM, BILO MI JE TEŠKO” Melina priznala kako joj je bilo pred kraj braka sa Harisom i iznijela šokantne detalje “STOJAN JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Planirali smo djecu” Reperova bivša BLOKIRANA svuda, a sada otkrila SVE DETALJE odnosa “Išla sam mu pred kuću” Pinkova producentkinja ostaje iza rešetaka: Produžen pritvor Nini Kovačević koja je pijana pregazila djevojčicu “Svi telefonski POZIVI U RIJALITIJU SU NAMJEŠTENI!” Asmin o “lažnoj komšinici” i Staniji, a Lepog Miću PATOSIRAO! (VIDEO) Ako ste rođeni u ovom znaku, čeka vas LUDAČKA SREĆA: Evo ko će imati najviše para u avgustu TO JE TO OD PREDAHA, PONOVO SE PALE ALARMI: Paklene temperature se vraćaju, ovog dana biće najgore Velika pljačka u Sanskom Mostu potresla javnost: Kako je moguće imati 1,7 miliona KM u kešu

Šou u Banja Luci! Dragana Mirković pokidala sa prodajom karata! Ceca demantovala da nastupa, pa je zamijenila Karleuša!

Objavio: RHT
26/07/2024 7:28 PM

Dragana pokidala, Ceca demantovala da nastupa, pa je zamijenila Karleuša!

Photo: ATAIMAGES/Ilustracija

Kako je već ranije najavljeno, u sklopu spektakularne turneje “Do poslednjeg daha”, kojom proslavlja četiri decenije izvanredne karijere, regionalna muzička ikona Dragana Mirković , sutra, 27. jula, nastupa u Banja Luci, na tvrđavi Kastel.

Ovaj događaj, koji je već izazvao ogromno interesovanje i potražnju za kartama, a pjevačica donirala impresivnih 20.000 KM JU Centar “Zaštiti me” iz Banja Luke. 

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca demantovala da nastupa u Čelincu

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jeste oglašavanje Cece Ražnatović. Naime, ona je sada javno demantovala da nastupa u mjestu Čelinac, iako se danima unazad njen koncert uveliko najavljivao putem društvenih mreža i raznih platformi, te mnogi komentarišu da je publika dovedena u zabludu.

Kako ona sada tvrdi, protiv njenog i bez odobrenja puštena je informacija da će nastupiti na trgu povodom Dana opštine Čelinac, 27. jula.

Pjevačica je otkrila da njen menadžment to nikada nije odobrio i da je njeno ime navodno zloupotrijebljeno.

– Dragi moji, želim da se obratim mojoj publici vezano za sutrašnji nastup i mjesto zvano Čelinac. Taj datum nikada moj menadžment nije odobrio. Moja publika je dovedena u zabludu. Moje ime je zloupotrijebljeno i želim da se tome stane na put, zato se sutra neću ni pojaviti! Tako da, nije do mene, jednostavno, ne može mojim imenom da se manipuliše na takav način i mislim da je to jako ružno i to je jedna velika sramota. Biće dobro ako ne podnesem i krivične prijave za lažno najavljivanje mog nastupa – izjavila je Ceca.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by Banjaluka.net (@banjaluka_net)

Karleuša zamijenila Ražnatovićku?!

Ova situacija poprimila je nove dimenzije i napravila opštu pometnju. S obzirom na to da je Jelena Karleuša za sutra najavila koncert na istom mjestu gdje je Ceca Ražnatović trebala da nastupa. To je izazvalo mnoštvo glasina da ju je upravo Karleuša zamijenila.

Karleuša je potvrdila svoj nastup u Čelincu preko društvenih mreža. Potom planira da se privatnim avionom prebaci u Budvu kako bi iste noći održala još jedan koncert.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS