calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE!

Dragana Mirković doživjela pokušaj SILOVANJA?! Pjevačica proživjela PAKAO?!

Objavio: RHT
28/03/2024 7:20 PM

Dragana Mirković doživjela pokušaj SILOVANJA?!

Domaću javnost je šokirala vijest o razvodu pjevačice Dragane Mirković i Tonija Bjelića.

Ona je svoju karijeru izgradila bez skandala, ali njen put do slave je bio trnovit i ispunjen brojnim opasnostima.

Foto: Hypetv

Dragana Mirković doživjela pokušaj SILOVANJA?!

Verica Ilić, tekstopisac i novinarka, opisala je u svojoj knjizi događaj za koji tvrdi da se dogodio Dragani na početku njene karijere.

Ona je opisala kako je došlo do okršaja između tada šesnaestogodišnje Mirkovićeve i dosta starijeg kompozitora.

– U to vrijeme radila sam spotove za estradne zvijezde. Tako sam se i upoznala sa Draganom Mirković. Snimala je spotove za svoj prvi album “Imam dečka nemirnog”. Dogovor je bio da je otac dovozi i odvozi svakog dana. Međutim, on je završio u bolnici, operisao je oko. Te sam ja otišla kod nje kući da se dogovorimo da ona ostane kod mene sedam dana, dok se sve ne završi. Imala sam veliku odgovornost da je čuvam, zbog njenih roditelja – započela je Verica.

Foto: Hypetv

Dragana Mirković doživjela pokušaj SILOVANJA?!

Zatim je opisala kako su se folk zvijezda  i ona našle s kompozitorom u hotelu.

– Priča s kompozitorom dešavala se kada je izlazio Draganin drugi album. Mirkovićka je boravila  kod mene, kao i obično kada je dolazila u Beograd. Sarađivala je sa njim koliko sam je razumjela. On joj je tada zakazao tezge. Jednom prilikom nas je pozvao na večeru u kafanu, a naravno, kafana je bila zatvorena. Tako smo mi produžile s njim u jedan hotel u centru Gornjeg Milanovca. Kompozitor je bio zvijezda večeri, pio je, razbijao čaše, a nas dvije smo bile tu sa njim. On je bio bahat čovjek. Znalo se da je svaka njegova pjesma veliki hit, bio je poznat i dosta je pio – objasnila je Ilićka.

Foto: Hypetv

Dragana Mirković doživjela pokušaj SILOVANJA?!

Verica se zatim prisjetila te noći, kada je Draganu uspjela da spase nasrtaja starijeg kolege. Otkrila je da je malo falilo da obije vrata sobe u kojoj je kompozitor napao pjevačicu.

– Dragana se plašila, to mi je bilo jasno. Cijelo veče se držala za mene. Oko dva poslije ponoći pošli smo u spavaće sobe. Sa kompozitorom je bio vozač. Logično je da ćemo Dragana i ja spavati zajedno, a njih dvojica. Međutim, kompozitor je tako pijan zvao Draganu u sobu da pričaju. Ona je tada imala 16 godina, nisam znala šta bi pričala s njim u to doba. Ali sam joj rekla da slobodno uđe, da ću je ja čekati ispred vrata. U jednom trenutku začulo se neko komešanje, opiranje… Znala sam da pokušava da je primora na nešto što ona ne želi!

Foto: Hypetv

– Uhvatila sam se za kvaku, kad ono vrata zaključana. Odmah sam rekla da obiju vrata, međutim ona su se otključala. A Dragana mi je pritrčala u zagrljaj. Odmah sam pozvala vozača da nas vrati u Beograd. Ona je bila jako potresena. Prijetila mu je: “Kad te budem rekla mom ocu, vidjećeš šta će da se desi”! Ubijedila sam je da šuti jer će to samo da joj šteti. Cijeo put ka Beogradu sam je smirivala. Ovu priču sam objavila da niko u takvim ljudima ne bi video svog idola – zaključila je Verica za domaće medije.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS