calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO)

Dosla sam da pobedim

Objavio: RHT
07/03/2023 6:15 PM

Sara Damnjanović je gostujući u emisiji Snežane Dakić na Hype tv, priznala da su joj svi uvek zavideli na samopouzdanju.

Foto: HYPETV

– Definitivno mi nikada nije falilo samopouzdanja i mislim da sam ga najviše izgradila kroz sport, baveći se godinama tekvondom. Zato sam napustila odbojku i presla na individualni sport. A to se dogodilo nakon što smo kao odbojkašice osvojile srebrnu medalju. Ja sam rekla, ako gubim , hoću sama za to da budem odgovorna. Iako smo zapravo bile druge, što je takodje veliki uspeh.

Kad sam otisla na takmičenje Miss Asia Global, gde sam ponela prvu krunu za Srbiju u istoriji ovog takmičenja, za mene je to bilo kao pesma. Otišla sam tamo u Indiju bez ikakve pripreme. Ali u poređenju sa sportskim takmičenjem, gde vi uđete u ring i trpite udarce, ovo je zaista bilo lako. Ja sam samo prenela tamo ono što sam naučila kroz sport i shvatila sam da sam se praktično za to spremala ceo život.
Kada me jedan član zirija pitao sta očekujem, rekla sam :ja sam ode dosla da pobedim. I tako je i bilo. Svih 5 članova žirija glasalo je za mene.

Vanja Bullić se nadovezao konstatujući da je  njegove blizance definitivno spasao sport, jer su imali problem sa disciplinom i poštovanjem autoriteta, ali su poštovali autoritet trenera. I dalje aktivno igraju odbojku, sa 37 godina, a rade i kao treneri.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS