calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života

DOŠAO DA ODGLUMI ZVEZDU PA PRIZNAO KRIVICU! Evo šta je odlučeno na sudu povodom optužbe Ćertića

Objavio: RHT
20/09/2022 2:30 PM

Kaskader i učesnik Zadruge Uroš Ćertić pre dve godine završio je u pritvoru zbog nelegalnog posedovanja oružja, kada je vitlao pištoljem po ekspozituri jedne banke.

FOTO: Youtube/printscreen

On se danas iz tog razloga pojavio u Višem sudu u Beogradu i tom prilikom utripovao da je Holivudska zvezda, iako je ušao u “Zadrugu” kako bi zaradio koji dinar.

Okupljenim medijima nije želeo da daje izjave, a nije hteo ni da se zaustavi ispred fotoreportera glumeći bahatu Holivudsku zvezdu, samo u njegovim mislima.

Podsetimo, zadrugar je sada priznao da se kaje zbog toga što je uradio, pa je apelovao na učesnike rijalitija, kao i na one koji ga gledaju, da ne ponove njegovu grešku.

– Tamo gde sam bio je bio i Stefan Đurić Rasta. Sutra je konačno došao dan da idem na suđenje. Nikom to ne preporučujem. Oružje je za miliciju, za SAJ, za vojsku. Nemojte da pravite sprdnju od toga. Majka neka zove mog oca, otac mog advokata da dođe pola sata ranije. Molim sve novinare da ne prave cirkus od ovog ozbiljnog suđenja, jer taj nepromišljeni postupak može da me odvoji od deteta od 2 do 12 godina – počeo je Uroš u programu uživo i dodao:

– A vi ako se budete ovde sprdali sa tom temom, bićete ozbiljno tuženi. Kajem se, naravno, ne preporučujem nikom da se šeta po centru grada ili bilo kom delu grada s oružjem. To je za miliciju ili za kaskadere na zatvorenom, bezbednom filmskom setu sa ćorcima. Ozbiljna je tema, nije bila pompa i zajebancija. Ne mogu nikome da zabranim da dođe, ali nemojte da pravite cirkus od suđenja.

BONUS VIDEO:

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS