calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena!

Đorđe Đoković: Nevjerovatan žrijeb, očekujem da vidimo reprizu dobrih mečeva Novaka sa Vavrinkom

Objavio: RHT
15/04/2023 4:17 PM

Direktor teniskog turnira “Srpska Open 2023.” Đorđe Đoković nije skrivao dobro raspoloženje poslije žrijeba parova, a otkrio je i kada u Banju Luku dolazi najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

– Novaka očekujemo tokom sutrašnjeg dana ili u ponedeljak. U svakom slučaju bit će tu uskoro, da se pripremi za veliki derbi –  aludirao je Đorđe Đoković, na meč 2. kola sa jednim od najboljih tenisera na svijetu Stenom Vavrinkom.

Zanimljiv je i ostatak žrijeba, a upravo se i na to osvrnuo direktor turnira.

– Nevjerovatan žrijeb, svi domaći igrači su u vrhu. Nema lakih protivnika. Očekujem zaista da vidimo reprizu dobrih mečeva Novaka sa Vavrinkom. Definitivno, bit će ovo zanimljiv turnir. Imamo sada priliku da gledamo neka od neverovatnih rivalstava. U Banjau Luku su došla velika imena svjetskog tenisa i zadovoljan sam zbog toga – rekao je direktor teniskog turnira “Srpska Open 2023.”

Ono što bi donekle moglo da pokvari raspoloženje, jeste najavljena kiša u Banjoj Luci, ali se svi uzdaju da će veliki oblak zaobići teniski kompleks.

– Ukoliko bude kiše nemamo plan B. Ostaje nam da spojimo snage i da “oduvamo” sve oblake što jače. Vidim da nas je danas zaobišla kiša. Nisam meteorolog, ali bih volio da puhne jak vjetar i rastjera oblake, a tim bolje za nas – dodao je on.

Banja Luka se u minulih nekoliko mjeseci promijenila, umila, osvježila, što su primijetili i igrači, kojima nije prvi put da borave u BiH.

– Igrači su prepuni pozitivnih komentara. Neki su nedavno boravili na čelendžeru u Banjoj Luci, svi ističu nevjerovatnu promjenu. Zatekli su drugi grad, ne samo teniski centar, već i ulice. Banja Luka se osvježila, renovirala, ne samo da je ljepša, već je i čistija. Zahvalni smo narodu Republike Srpske koji nas podržava na ulicama i društvenim mrežama. Privilegija je biti u Banjoj Luci. Nadamo se da će ovo samo biti početak velikih događaja u ovom gradu –  zaključio je Đorđe Đoković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS