calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IZNENADA UMRO GLUMAC STEFAN RADUSINOVIĆ! Sjajna utrka i dramatična završnica: Noa Lajls je najbrži čovjek na svijetu MILJANU KULIĆ VADE IZ MORA! Nije mogla ni da nasluti šta će joj se desiti, ŠOK! ANITA STANOJLOVIĆ U POLICIJI? STRAVIČNE PRIJETNJE!? Hitna reakcija nadležnih organa! BEZBJEDNOST JOJ JE OZBILJNO UGROŽENA? Kako je u Tuzli pao ubica iz Srbije: Predrag Ratković se skrivao kod sina Margarete Hadžić i članova obezbjeđenja pjevača Darka Lazića – Svi rade za Merseda Hadžića Švicarca EMINA JAHOVIĆ PRIJE SVIH OPERACIJA! Sa 21 godinu operisala ovo, a evo kako je izgledala! (FOTO) ASMIN PAKUJE KOFERE I ODLAZI! Ne može više da izdrži, hitno se oglasio i javno priznao TUGA U DOMU ANELI AHMIĆ! Sita objavila srceparajuću fotku OGLASIO SE FHMZ: Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra TRENUTAK KOJI ĆE SE PAMTITI! Pogledajte momenat kada je Đoković dobio u ruke zlato na Olimpijskim igrama! ISPLIVALA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O MIONI?! Ša doživio nervni slom, nastao neviđeni haos, Jovanovićeva satjerana u ćošak! Željka Jurišić nova kraljica bakšiša: Dva šeika na svadbi u Tuzli je zakitila hiljadama dolara Ovo je pjevačica koju je Sandra Afrika zatekla u stanu s dečkom NOVAK NIKADA OVAKO NIJE PLAKAO Pao je na zemlju i počeo da drhti, pa otišao kod porodice (VIDEO) Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato i zaokružio kolekciju najvećih teniskih trofeja JEZERO ODNIJELO DVA ROĐENA BRATA: Od posljedica utapanja u jezeru Mandek preminuo i drugi mladić iz Livna

NOVAK NIKADA OVAKO NIJE PLAKAO Pao je na zemlju i počeo da drhti, pa otišao kod porodice (VIDEO)

Objavio: RHT
04/08/2024 5:29 PM

Đoković plakao kao malo dijete

Novak Đoković je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Koliko mu znači taj uspjeh govori i to da je po osvajanju posljednjeg poena pao na zemlju i počeo da plače kao dijete.

Đoković plakao kao malo dijete/ Foto: Printscreen Platforma X

Potom je otrčao do svog boksa gdje se nalazi njegova porodica. Upao je u zagrljaj kćerki Tari i njoj počeo da plače na ramenima.

Pogledajte nevjerovatne scene iz Pariza:

Ne znam šta da kažem. U šoku sam od emocija i svega. Rekao sam da je poslije polufinala cilj ostvaren, to je medalja. Želio sam da idem na zlato, ali je činjenica da sam se kvalifikovao za finale mi je mnogo pomogla, a i onaj meč iz Londona gdje sam loše prošao. Išao sam na sve ili ništa, raspaljivao forhende kao što on to radi“.

Imao je poruku za sve:

„Otišao sam njih da zagrlim (porodicu – op.a.). Imam milijardu emocija. Preponosan sam, presretan sam što sam donio zlato Srbiji, to mi je najveći sportski uspjeh u životu“.

Đoković osvojio olimpijsko zlato

Finale je trajalo gotovo tri sata. Po setovima je bilo 7:6, 7:6 za 37-godišnjeg Đokovića koji je tako postao i najstariji osvajač zlatne olimpijske medalje.

Đoković je ujedno osvojio jedini veliki teniski trofej koji mu je nedostajao u njegovoj veličanstvenoj karijeri u kojoj je osvojio čak 24 Grand Slam turnira.

Oba tenisera su dobro i smireno ušla u meč i greške su bili sveli na minimum. Peti i šesti gem su donijeli uzbuđenja jer su obojica tenisera imali po tri break lopte. Ipak, niko nije došao do breaka, baš kao i Alcaraz u devetom gemu kada nije iskoristio čak pet break lopti.

Kod rezultata 6:5, Novak je imao i set loptu, ali je Španac to spasio pa se zaigrao tie-break. Potpunu dominaciju u tie-breaku imao je najbolji teniser svih vremena koji je uz dva mini breaka osvojio prvi set.

Za razliku od prvog seta u kojem su obojica tenisera imali bezbroj prilika za break, u drugom su obojica odlično servirala i gotovo bez ikakvih grešaka.

Tek je Alcaraz imao jednu break priliku koju nije iskoristio pa se očekivano zaigrao tie-breka. U njemu je ponovo Novak pokazao smirenost i pribranost pa je tako osvojio i drugi set te ujedno i meč koji mu je donio olimpijsko zlato.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS