calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

Đoković očitao tenisku lekciju Italijanu i zakazao reprizu prošlogodišnjeg finala Vimbldona

Objavio: RHT
12/07/2024 9:45 PM

Đoković očitao tenisku lekciju Italijanu

Novak Đoković je pobijedio Italijana za 2 sata i 49 minuta u tri seta (4:6, 6:7, 3:6), te zakazao reprizu prošlogodišnjeg finala protiv Karlosa Alkaraza (Carlos Alcaraz) koji je ranije danas bio bolji od Danila Medvedeva (3:1).

Đoković očitao tenisku lekciju Italijanu/Foto: AP

Ovo mu je bilo 49. polufinale, a pokazao je da su povreda i operacija daleko iza njega, te da će u vrhunskoj formi dočekati i Olimpijske igre u Parizu.

To će biti prilika Đokoviću i da se revanšira Alkarazu koji ga je prošle godine pobijedio u finalu Vimbldona.

Inače, Đokoviću je ovo jubilarno 10. finale Vimbldona, a šesto uzastopno. Novak ima sedam titula, jednu manje od rekordera Rodžera Federera (Roger).

Čitajte i HAOS U NEUMU! Sultan Elmedin završio u bolnici, Fatima se gušila! Idilični odmor prerastao u NOĆNU MORU

Ono što je trebao biti odmor iz snova, pretvorilo se u noćnu moru. Naime, ljubavni trio iz rijalitija “Život sa dvije žene” Sultan Elmedin, Jana i Fatima otišli su u Neum na zasluženi odmor.

Fatima, koja je jedva čekala da uživa u moru, počela se gušiti nakon samo nekoliko sati provedenih na plaži. Uhvatila je panika, koja je samo rasla, dok je tražila pomoć.

Tu ipak nije bio kraj nedaćama. I Elmedin je završio u bolnici, što je od planiranog odmora preraslo u pravi košmar. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS