calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove

Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona

Objavio: RHT
08/07/2024 10:35 PM

Đoković lakše od očekivanog izborio četvrtfinale

Srbijanski teniser Novak Đoković (ATP:2) plasirao se u četvrtfinale Wimbledona nakon što je lakše od očekivanog savladao Danca Holgera Runea sa 3:0 (6:3, 6:4, 6:2) u setovima.

Đoković lakše od očekivanog izborio četvrtfinale/Foto: platforma X

Đoković je odlično otvorio meč i poveo je sa 3:0 u gemovima u prvom setu, a dobrim servisima je uspio da sačuva break prednosti i stigne do vodstva.

U drugom setu Đoković je oduzeo servis rivalu u sedmom gemu. Potom je pri rezultatu 5:4 propustio čak šest set lopti na Runeov servis.

Danac je mogao odmah kazniti Đokovića, ali nije iskoristio break loptu za 5:5. Đoković je sa 6:4 stekao veliko vodstvo od 2:0.

U trećem setu Đoković je odmah napravio break, a potom još jedan i sa 6:2 plasirao se u četvrtfinale Wimbledona.

Tamo će ga čekati Australac Alex De Minaur (ATP:9) koji je danas savladao Arthura Filisa sa 3:1 u setovima.

Čitajte i VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU

Direktor i vlasnik Hype televizija i produkcije HYPE Saša Mirković oglasio se na svom Instagram profilu.

Još jednom je dokazao svoju dobrodušnost i prave vrijednosti koje sam često promoviše, a koje promoviše i cijela porodica HYPE produkcije. Ali i rijaliti projekat “Imanje” koji počinje 7. septembra.

VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA!

Naime direktor i vlasnik HYPE imperije se odazvao na apel unesrećene porodice kojoj je kuća izgorila u požaru.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/klix.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS