calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG

Đoković danas igra 3. kolo mastersa u Monte Karlu: Rolan Garos je stalno u mojim mislima

Objavio: RHT
13/04/2023 1:09 PM

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković danas (14.45 sati) protiv Lorenca Musetija (Lorenzo Musetti) igra meč 3. kola mastersa u Monte Karlu, ali ne krije da je mislima daleko.

– Rolan Garos je stalno u mojim mislima – priznao je Đoković u intervjuu za Eurosport i dodao:

– To je moj najvažniji cilj na šljaci, zaista želim da budem u stanju da u Parizu dostignem vrhunac forme.

Nole je dovoljno iskusan da mu to ne smeta na putu do Bulonjske šume krajem maja.

– Dug je put dotle, sezona na šljaci dugo traje, mnogo je jakih takmičenja, konstatuje Đoković koji je poslije Monte Karla prijavljen za “Srpska open” u Banjoj Luci i masterse u Madridu i Rimu, mada postoji mogućnost i da preskoči neki od posljednja dva turnira.

– Nadam se da ću već ovdje sezonu početi na najbolji način – optimista je Nole.

Ne krije da u Monaku osjeća i jednu prednost.

– Živim ovdje i osjećam se kao kod kuće, ali nisam jedini. Još nekoliko vrhunskih tenisera ima prebivalište u Monte Karlu. Svi mi znamo ovaj klub veoma dobro, često treniramo ovdje i kada nije turnir… Sjajno je spavati u svom krevetu, na svom jastuku. Rijetke su takve prilike jer smo stalno na putu – zaključio je Đoković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS