calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK FOTKA FILIPA CARA DIGLA SVE NA NOGE?! Jednim potezom otkrio gdje se nalazi i sa kim (FOTO) TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala ŠOK-TRANSFORMACIJA ANELI! Odlučila da promijeni izgled (FOTO) Iskopani krstovi u Prnjavoru i dalje misterija: Bili umotani u kese i okrenuti ka istoku SKANDALČINA – Janjuš uhvaćen s Enom: Procurio PRIVATNI SNIMAK TIPOVANJE djevojaka iz RIJALITIJA? Detalji POROĐAJA Katarine Živković! Svi se pitaju ko je njen PARTNER? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Žestoka rasprava Elmedina i Jane: “Fatima, ti šuti – ja neću…”(VIDEO) ZNAČAJAN KORAK U ISTRAZI UBISTVA DANKE ILIĆ: Stigla DNK i GPS vještačenja ŠOK SNIMAK JELENE I UROŠA: Uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI  Larisa Cerić poražena u četvrtfinalu: Boriće se za bronzu na Olimpijskim igrama! MIONA ĆE OVIM POTEZOM UNIŠTITI ŠA! Pokazala PREVIŠE Teške saobraćajne nesreće kod Prijedora i Laktaša: Poginule dvije osobe MAJA I STANISLAV OZVANIČILI VEZU: Evo kako je pao Krofak (FOTO) Larisa Cerić izborila osminu finala na Olimpijskim igrama 2024. Saša Mirković objavio DIVNE VIJESTI! Od jeseni se nastavlja SNIMANJE vaše OMILJENE SERIJE! Ovo je NAJSNIMANIJI SITKOM NA BALKANU! BRAVO ZA HYPE! Jedva čekam “IMANJE”: Požgaj oduševljen najvećim rijalitijem ikada! “Sela izumiru, hvala Bogu što se pokreće takav projekat!”

DOKAZALA KOLIKI JE PROFESIONALAC: Rada počastila publiku vrelim plesom, pa šokirala priznanjem! (VIDEO)

Objavio: RHT
05/01/2023 10:30 AM

Mrtva bolesna

FOTO:YOUTUBE/PRINTSCREEN

Rada Manojlović poznata je po neverovatnoj energiji na sceni, osmehu koji ne skida sa lica, ali i zavodljivom plesu tokom svakog svog nastupa.

Poslednjom objavom na društvenim mrežama, pevačica je potvrdila da sa razlogom nosi epitet kraljice dobre atmosfere.

Iako niko nije primetio da je na izmaku snage, Manojlovićeva je priznala da joj je noć tog nastupa bila jedna od najgorih koje pamti.  

– Kada biste znali koliko sam bila bolesna, ne biste mi verovali. Mislim da samo moja sestra Maja može da prepriča tu noć, za mene najtežu bukvalno. Ko bi rekao zar ne?! – poručila je Rada u sklopu snimka i priznanjem iznenadila mnoge.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS