calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

DOKAZ! Elektra Elit POSTAJE  MAMA? Transrodna pjevačica krenula u pripreme! (FOTO)

Objavio: RHT
19/02/2024 10:40 PM

DOKAZ!

Transrodna pjevačica Elektra Elit ne prestaje da šokira javnost.

Ona ne krije čime se bavi u inostranstvu. Bavi se najstarijim zanatom i javno govori o tome.

U javnosti spekuliše se da li je ona promijenila pol ili nije, dok voditelji u emisijama u kojima gostuje bezuspješno pokušavaju da dođu do tog odgovora.

Foto: Hype TV

Na njenom instagram profilu koji prati sto trinaest hiljada pratilaca jednom je objavila jedan story kojim vješto izaziva reakciju pratilaca i javnosti.

Iznenađenje

Na fotografiji transrodna pjevačica je obučena u svom stilu, bež bluzu kombinovanu sa dugom crnom haljinom, crvenim noktima i skupim aksesoarom.

Pjevačica je na fotografiji verovatno bila u kupovini, ali posebnoj kupovini.

Na istoj se vidi kako Elektra „gura“ dečija kolica, tačnije bira koja su najbolja pa možda i da ih kupi.

Ostaje nam da vidimo šta će se dalje dešavati u njenom životu. A da li je ovo samo možda jedan marketing potez, ostaje da vidimo.

Podsjetimo, Elektra je gostovala na Hype televiziji u emisiji “Pretres“. Gdje je po prvi put govorila o najintimnijim trenucima svoje porodice o kojoj se i dan danas malo zna.

Voditelj je pokušavao da dođe do ključnih odgovora kada je u pitanju njen pol, ali bezuspješno.

Ona na to pitanje nije željela da da bilo kakav odgovor.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS