calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ĐOGANI ISKEŠIRAO KUĆU, OVIM HITOM! Šokiraćete se kada čujete kako je pjesma nastala

Objavio: RHT
13/02/2024 5:00 PM

Popularni vanvremnski hit je zapravo parodija, od koje su zaradili velike pare

Popularni denser, Đole Đogani, nedavno je u jednoj emisiji otkrio da je od jednog njegovog vanvremenskog hita, zaradio ogromne pare, od kojih su sazidali cijelu kuću.

Naime, kako Đogani otkriva riječ je o nezaboravnom hitu, “Idemo na Mars”, koja je i danas danas, veliki hit:

 -Slađa i ja smo zajedničku kuću napravili od novca koji smo zaradili od te pjesme.Zamišljao sam da ću jednog dana kad ostarim, sjediti tamo sa svojom porodicom, imati svoje unuke, i onda nam se desio raspad- ispričao je Đole jednom prilikom.

Denser je takođe otkrio kako je nastao čuveni hit, koji je bio pravo osvježenje na estradi u to vrijeme:

– Sjedio sam sa mojim prijateljem Danijelom i rekao mu da želim da tekst bude malo drugačiji, da ne bude o ljubavi o rastancima, o svemu onome što se tada pravilo. On je rekao ‘Druže jedino da idemo na Mars pa da napišemo pjesmu’ i ja kažem ‘To, to nam treba. Idemo na Mars’– rekao je denser i otkrio da su tekst smišljali usput.

Đogani je takođe odao tajnu da je vanvremenski hit, zapravo parodija na tadašnju narodnu muziku:

– Ta pjesma je zapravo neka parodija na narodnjake, bez uvrede ikome. Nismo imali drugu strofu, sjećam se, pa se svako ubacivao sa nekim dijelom teksta – objasnio je pjevač.

Priznao je da je prilkom snimanja pesme, došlo do fatalne greške, kada je prvobitna verzija pjesme bila nesačuvana, ali je ubrzo nakon toga urađena nova, još bolja.

Đole je takođe otkrio da njegova tadašnja supruga, Slađa Delibašić, nije htjela da čuje za pesmu:

– Kad sam rekao Slađi ona nije htela da čuje da pjeva taj tekst. Rekao sam joj da imamo djecu i da moramo da zaradimo pare. I eto, nastade hit– kroz osmijeh je objasnio Đogani.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS