calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec

Mostar dočekuje vicešampionku Evrope Lanu Pudar

Objavio: RHT
24/06/2024 11:59 AM

Doček najbolje plivačice Bosne i Hercegovine

Foto: Tanjug | Mostar dočekuje vicešampionku Evrope Lanu Pudar

Sportski savez Grada Mostara i Grad Mostar danas organizuju svečani doček za Lanu Pudar koja se vraća iz Beograda nakon održanog Evropskog seniorskog prvenstva.

Najbolja plivačica Bosne i Hercegovine sinoć je u glavnom gradu Srbije osvojila srebrenu medalju u disciplini 200 metara delfin .

„Planirani doček je danas u 14.30 sati u Međunarodnoj zračnoj luci Mostar. Gdje će biti održana i press konferencija na kojoj će se obratiti pored Lane Pudar i trenera Damira Đedovića, predsjednik SSGM Ekrem Čolakhodžić, predsjednik  Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić i gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić“, saopšteno je iz Sportskog saveza Grada Mostara.

Lana Pudar, najbolja bosanskohercegovačka plivačica osvojila je srebrnu medalju sa vremenom 2:08.15. Bila je ovo njena jubilarna 20 medalja u karijeri na velikim takmičenjima. Zlatnu medalju osvojila je Dankinja Helena Bach Rosendahl s vremenom 2:07.88 sekundi,

“Mostarska sirena” na Evropskom prvenstvu u Beogradu je nastupila i u finalu dsicipline na 100 metara delfin i osvojila osmo mjesto.

Evropsko seniorsko prvenstvo u glavnom gradu Srbije bila je posljednja provjera Lane Pudar pred nastup na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

BONUS VIDEO:

nezavisne.com/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Lana Pudar osvojila medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS