calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri, bujrum na najbolji domaći sok i pekmez! “Elme je široke ruke – FATIMA, MIJEŠAJ”(VIDEO) Prije sahrane opljačkana kuća mladiću i djevojci koji su se utopili u BiH Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…” Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija

Dnevni horoskop za utorak, 3. septembar 2024: Škorpijama su na testu živci, Strijelci razvijaju karijeru, Ribe stagniraju u ljubav, a Vi?

Objavio: RHT
03/09/2024 8:59 AM

Horoskop za 3 septembar 2024

OVAN

Dnevni horoskop za 3. septembar 2024. najavljuje vam da ćete konačno prodisati, nakon stresnog početka sedmice.

Horoskop za 3 septembar 2024 / Foto: Pixabay
Horoskop za 3 septembar 2024 / Foto: Pixabay

Bili ste pod pritiskom, ali danas osećate samo pozitivnost. U ljubavi ste željni sljedećeg koraka, ali niste sigurni kako da to kažete partneru.

BIK

Vaš dnevni horoskop je u znaku novčanog dobitka, ili velike uštede ako vam predstoje neki važni troškovi. Planirate li veću kupovinu ili investiciju, danas iskoristite priliku za odličnu ponudu i bićete na dobitku. U ljubavi, niste inspirisani trenutnom situacijom, kao da želite nešto drugo. Pazite se sunčanice.

BLIZANCI

Niste rekli nešto važno nekoj osobi, i sada se “jedete” oko toga. Nemojte da oklijevate, pozovite je odmah! Popodne će vam biti najbolji deo dana, sledi vam prijatno iznenađenje. Partner je vrlo romantičan prema vama.

RAK

Dnevni horoskop vas podstiče da razmislite o tome šta želite u ljubavi. Imate više opcija, ali kao da nijedna nije baš to što bi vam u potpunosti otvorilo srce. Kada je posao u pitanju, imate nelagodan osjećaj, i čini vam se da vas okolina ne razumije.

LAV

Dnevni horoskop za 3. septembar 2024. godine najavljuje vam novčani dobitak, koji će vas obradovati. Ako razmatrate preseljenje, sada nije dobar trenutak za to. Zdravlje vam je dobro, ali u ljubavi želite više uzbuđenja.

DJEVICA

Neka osoba iz prošlosti “vrti” vam se po mislima i nikako da je izbacite iz glave. Da li zaista želite da se ponovo vidite, ili se samo prisjećate uspomena za koje je najbolje da ostanu iza vas? Kada je zdravlje u pitanju, moguća je glavobolja ili migrena. 

VAGA

Dnevni horoskop za 3. septembar 2024. godine vas upozorava da ćete biti posebno zaboravni i rasejani! Niste umorni, ali kao da nemate energije i živaca da pamtite određene stvari. Budite oprezni da ne zaboravite nešto što je vrlo bitno važnoj osobi u vašem životu. Više se krećite, prijaće vam.

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop otkriva vam da ćete sresti nekoga koga baš i ne želite da vidite. Moguće je da je u pitanju bivša ljubav, ali je možda i neka osoba iz vaše karijere, koja vam se nečim zamjerila. Budite spremni na taj susret i “test živaca” koji nosi sa sobom!

STRIJELAC

Odličan dan za nove poslovne prilike i razvoj karijere! Porodični odnosi su vam na umu, želite da pomognete u nekom konfliktu, ali i da ne učestvujete u njemu aktivno. Ko može da vam bude dobar saveznik u toj misiji? Telefon u ruke i odmah pozovite tog člana porodice! 

JARAC

Vrlo ste romantični ovih dana, osjećate se zavodljivo, flert je jedino o čemu razmišljate! Okolina će to itekako primijetiti. Na poslu, pomalo ste lenji, ali znate da ćete nadoknaditi sve što propuštate. Zdravlje vam je dobro, ali pazite se upale mišića.

VODOLIJA

Vaša kreativnost danas dolazi do izražaja, želite nešto da napravite, da neku ideju pretvorite u stvarnu i opipljivu. Potrebna vam je pomoć bliske osobe, naročito ako je ta ideja poslovna. Ne pokrećite teške razgovore sa partnerom, danas nije dobar dan za to! 

RIBE

Dnevni horoskop za 3. septembar 2024. godine vas podsjeća da imate neku obavezu koju odlažete već danima. Možda je vezana za uređenje doma, možda za neki telefonski poziv, ali je danas riješite da biste mogli da odahnete. Ne prija vam da stagnirate, naročito u ljubavi.

Pročitajte i: Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog.

BONUS VIDEO:

(Mondo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS