calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MRTVA JE PIJANA, SMRDI NA ALKOHOL” Jelena Marinković želi da PROGANJA ŽANU DO ZATVORA zbog nasilja: Toliko sam uznemirena… Kada se koja koristi: Evo šta predstavlja svaka boja spužvice za suđe TEORIJA S DRUŠTVENIH MREŽA: Ovako je Aca Lukas prorekao budućnost UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Žana UDARA JELENU MARINKOVIĆ! Jezive scene u programu uživo, dokle više?! ŠOK SNIMAK! “SKOT NE DAJE DINAR ZA DIJETE!” Filip BIJESAN uputio prijetnje ALEKSANDRI “IMAM PRAVO NA SVOJE DIJETE!” (VIDEO) Aneli: Kćerki sam za tatu rekla da je tu! “Mnogi misle da sam glupa, ali…” Koliko sati je dovoljno da se odmorite i opustite? ŠTA PREPORUČUJU STRUČNJACI FILIP CAR PROGOVORIO O NAMJEŠTANJU POBJEDNIKA RIJALITIJA Žestoko opleo po Aniti UEFA izabrala idealnu postavu Eura 2024. Apsolutna dominacija Španaca MIONA REKLA RODITELJIMA DA NIJE ZA KRAGUJEVAC I APOTEKU: Ispunila obećanje Nenadu Slučaj nestanka bebe u Foči: Vlasnica privatne klinike pala na poligrafu! EKSKLUZIVNO! MAJA I STANISLAV PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI POSLIJE RIJALITIJA! Evo GDJE su uhvaćeni i šta rade! (FOTO) Moćni broj 9 u numerologiji: Izračunajte broj svog životnog puta RASKRINKAVANJE “Aleksandra je VARALA Dejana svo vrijeme!” Milica Veselinović Dragojeviću ispričala SVE DETALJE prevare: “Gledala sam SVOJIM OČIMA” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Imali smo normalan život dok Memo nije sve zakuhao! “Još me zove i non stop mi puni glavu protiv Elmeta” (VIDEO) Aleks dobila surovu poruka od Filipa! Ne može mu se svetiti preko djeteta

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 16. juli 2024. Rakovima slučajni susret unosi nemir, Vage imaju odličan dan za kreativnost, a Jaračevi prave važan zaokret

Objavio: RHT
16/07/2024 9:20 AM

HOROSKOP ZA 16. juli

OVAN

Dnevni horoskop za 16. juli 2024. godine kaže da vam se danas smiješe novi počeci i svjež talas energije.

Foto: Facebook

Iskoristite ovaj nalet motivacije da završite bitne zadatke i započnete nove projekte. Partner bi mogao da bude pomalo osjetljiv, budite strpljiviji. Slobodni, nova simpatija je na vidiku! Preuzmite inicijativu. Pazite na stres i izdvojite vrijeme za opuštanje.

BIK

Danas vam treba više vremena za promišljanje i planiranje. Povedite računa o detaljima i ne donosite ishitrene odluke. Izbjegavajte velike troškove, danas nije dan za rasipanje novca. Partnera nešto muči. Ako niste u vezi, moguć susret sa osobom koja će vam privući pažnju na neočekivan način, kaže dnevni horoskop. Unosite dovoljno tečnosti.

BLIZANCI

Danas je povoljan dan za umrežavanje, vaše ideje će biti dobro prihvaćene. Ukoliko ste u vezi, partner će cijeniti vašu iskrenost i otvorenost. Iskoristite trenutak da se dublje povežete. Slobodni, novi kontakti i prijateljstva lako mogu prerasti u nešto više. Dnevni horoskop savjetuje da umjereno vježbate, prijaće vam. 

RAK

Moguća je emocionalna nestabilnost, upozorava dnevni horoskop. Odvojite vrijeme za opuštanje kako biste izbjegli sukobe i ostali smireni u teškim situacijama. Zauzeti, razgovor sa partnerom će pomoći da razjasnite nesuglasice. Slobodni, slučajan susret će izazvati buru emocija. Povedite računa o pritisku i izbjegavajte stresne situacije.

LAV

Dnevni horoskop za 16. jul 2024. godine kaže da su danas vaši liderski kvaliteti u punom sjaju. Preuzmite odgovornost i pokažite koliko ste sposobni. Partner će biti oduševljen vašim entuzijazmom i energijom. Iskoristite to za zajedničke aktivnosti. Slobodni, imate udvarača! Budite otvoreni za nove prilike. Povedite računa zdravlju kože..

DJEVICA

Danas ste zatrpani detaljima i rutinskim zadacima. Fokusirajte se na organizaciju i pomoć kolega. Ukoliko ste u vezi ili braku, partner će cijeniti vašu podršku i razumijevanje, kaže dnevni horoskop. Slobodni, moguće je da će vas neko iznenaditi svojim simpatijama i  interesovanjem. Promijenite navike u ishrani i posvetite se fizičkoj aktivnosti.

VAGA

Dnevni horoskop za 16. jul 2024. godine kaže da je dan odličan za kreativnost, lako pronalazite najelegantnija rješenja za poslovne probleme. Okružite se ljudima koji vas inspirišu. Harmonija u vezi donosi mir i sreću. Vrijeme je za zajedničke aktivnosti. Za one koji nisu u vezi, novi susreti donose uzbuđenje. Budite otvoreni za avanture. Zdravlje dobro.

ŠKORPIJA

Vaše intuitivne sposobnosti će danas biti na vrhuncu. Slušajte svoj unutrašnji glas prilikom donošenja odluka. Izbjegavajte manipulaciju i budite iskreni u svim stvarima. I u ljubavi partner će cijeniti vašu iskrenost i podršku, kaže dnevni horoskop. Slobodni, moguće je da će vas neko iznenaditi svojim interesovanjem. Unosite dovoljno vitamina i minerala.  

STRIJELAC

Dnevni horoskop za 16. jul 2024. godine kaže da vam je energija na zavidnom nivou. Iskoristite je da završite zadatke unaprijed i date sebi malo predaha u narednom periodu. Očekujte neprijatan razgovor sa partnerom, ne dopada mu se “odnos snaga” u vezi. Ukoliko ste slobodni, klonite se flerta na društvenim  mrežama. Neće vam donijeti ništa dobro. Zdravlje je dobro.

JARAC

Danas je povoljan dan za postizanje ciljeva, iskoristite ambiciju i upornost da biste uspjeli. Ne zaboravite da je dobra komunikacija sa kolegama ključna. Partner uživa u pažnji koju mu pružate. Ukoliko niste u vezi, očekuje vas poziv od osobe koja vam se nekada dopadala. Biće zanimljivo! Pronađite načine da se opustite i oslobodite tenzije, kaže dnevni horoskop

VODOLIJA

Danas ćete osjetiti potrebu za eksperimentisanjem i uvođenjem inovacija. Budite otvoreni za nestandardna rješenja. Partner vam priprema iznenađenje, možda put na neku destinaciju o kojoj dugo maštate? Flert sa osobom iz bliskog okruženja mogao bi da preraste u pravu romansu. Čuvajte se sunca i zaštitite kožu, upozorava dnevni horoskop.

RIBE

Dnevni horoskop za 16. jul 2024. godine kaže da bi danas trebalo da se usredsredite na zadatke koje već neko vrijeme odlažete. Što prije ih obavite, prije ćete ugrabiti slobodnog vremena za uživanje! Ukoliko ste zauzeti, očekuje vas strastveno veče. Slobodne očekuje  avantura na neočekivanom mjestu. Otvorite srce za nova iskustva. Obratite pažnju na imunitet, u padu je. 

Pročitajte i: NE PROPUSTITE SEDMIČNI HOROSKOP Koga čekaju zdravstveni problemi, a koga ljubavna avantura.

BONUS VIDEO:

(Mondo/hypebih.ba/G. Š.))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS