calendar

Sreda 31. Jul, 2023

Dnevni horoskop za srijedu, 31. juli 2024: Ovnovi buntovni zbog autoriteta, Lavovi sve lako osvajaju, Škorpije podložne nesporazumima

Objavio: RHT
31/07/2024 9:20 AM

Horoskop 31. juli 2024

OVAN

Dnevni horoskop za 31. jul 2024. godine kaže da ste danas buntovni zbog energije punog Mjeseca.

Horoskop 31. juli 2024 / Foto: Reddit
Horoskop 31. juli 2024 / Foto: Reddit

Meta vaše pobune su vjerovatno vaši roditelji, šefovi, autoriteti. Ipak, ostanite mirni. Ne činite ništa zbog čega ćete kasnije žaliti. Ovo može da bude romantičan dan! Više spavajte.

BIK

Vaš dnevni horoskop vas savjetuje da budete oprezni, moguće su nezgode i povrede. Obratite pažnju na sve što govorite i radite. Izbjegavajte verbalne sukobe. Odličan dan za promjene u domu ili realizaciju ideja koje dugo imate u glavi. Partner vam sprema lijepo iznenađenje. Zdravlje je dobro.

BLIZANCI

Pazite na svoje stvari, novac i imovinu jer pun Mjesec može da izazove spor sa nekim oko vlasništva. Tenzija može da vas odvrati od poslovnih zadataka, oslonite se na pomoć starije ženske osobe. Ljubavna situacija bez većih promjena. Jačajte imunitet.

RAK

Napetost u vezi ili braku. Pošto je ovo prolazan uticaj, smatrajte da je ovo prilika da pokažete da ste spremni za kompromis pod pritiskom. Budite strpljivi sa svojim najmilijima, saslušajte tuđu stranu. Očekujte novac ako se bavite privatnim biznisom ili dugo čekate isplate za davno ostvarene zadatke. Provjerite krvnu sliku.

LAV

Dnevni horoskop za 31. jul 2024. godine kaže da plenite šarmom i harizmom. Sve možete lako da osvojite, bilo da je poslovna ili ljubavna situacija u pitanju. Imaćete šta da kažete, ne ustručavajte se da pokažete emocije. Vodite računa o dokumentaciji, naročito ako putujete. Dobro se osjećate.

DJEVICA

Danas, zbog energije punog Mjeseca, može doći do napetosti sa članovima porodice ili sa prijateljem. Ne uzimajte mamac. Rizikujete da uništite prijateljstvo zbog privremenog problema. Umjesto toga, posmatrajte ovo kao priliku za vježbanje strpljenja. Moguća nesanica.

VAGA

Dnevni horoskop za 31. jul 2024. godine kaže da možete da se osjećate raštrkano između zahtjeva kuće i porodice i zahtjeva vaše karijere ili posla. Pokušavaćete da briljirate na oba polja, ali zvijezde vas savjetuju da se u ovom momentu fokusirate na posao. Uvedite fizičku aktivnost.

ŠKORPIJA

Ovo je dan podložan nesporazumima, pa obratite pažnju na sve što kažete i radite. Razmislite pre nego što reagujete. Srećom, odnosi sa autoritetima se odvijaju glatko. Romansa u koju niste vjerovali, može da preraste u ozbiljan emotivni odnos. Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Sporovi oko zajedničke imovine, kredita, zajednički stečenih stvari i nasljeđa danas mogu da eskaliraju. Strpljenje je ključ uspjeha, slušajte isključivo svoju intuiciju. U ljubavi vas čekaju iznenađenja koja će zahtjevati ozbiljan razgovor. Mogući bolovi u leđima.

JARAC

Možda ćete danas biti razdražljivi, impulsivni ili neodlučni. U suštini, emocije se nakupljaju u vama i nemaju gdje da odu. Možda bi bilo mudro da tu energiju usmjerite u posao koji će vam biti nagrađen. Očekujte priliv novca u popodnevnim satima. Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Dan je razigran, zabavan i željni ste da radite! Međutim, vaše napore da danas organizujete svoj posao na određenom mestu, neko ili neki događaj može da izbaci iz koloseka zbog energije punog Mjeseca. Strpljenje je vaš najbolji saveznik. Prihvatite pomoć prijatelja. Zdravlje je dobro.

RIBE

Dnevni horoskop za 31. jul 2024. godine vas savjetuje da budete posebno strpljivi. Prepreke na putu biće lako premostive, a bićete ponosni na sam ishod. Veče je rezervisano za romantiku, prepustite se strastima. Čuvajte se prejedanja.

Pročitajte i: Ova tri horoskopska znaka ostvariće želje u avgustu.

BONUS VIDEO:

(Mondo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS