calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Mišo Banjac objavio “Voli me do boli”, Sofra ga proglasio nasljednikom Džinovića i Bešlića “KREZAVA BABA, ŽELI DA ISPROSI PARE OD MENE, UHODI ME” Asmin Durdžić za Hype TV RASKRINKAO ANELINU MAJKU: Evo kakav pakao proživljava Borac u derbiju pobijedio Željezničar i izjednačio se na vrhu tabele sa Zrinjskim Haos u Mostaru: Velika tučnjava Ultrasa i Red Armya, više osoba povrijeđeno Adil u zagrljaju Nine Badrić: SREĆO MOJA NAJVEĆA! U Sarajevu preminuo 33-godišnji muškarac: Izboden na putu za Igman “ZVALA ME JE DA JOJ OPROSTIM” Tara Simov brutalno o Anđeli Veštici nakon JEZIVOG NASILJA: “Dužna mi je 450.000 dinara” ŠOK! U EMISIJI “MALE STVARI” OTKRIVENE SVE TAJNE I MUKE ESTRADNIH PJEVAČA: “Budiš se u 2 ujutru, a u 4 ujutru imaš let, TO NE VIDE NA INSTAGRAMU” “PRIJE PAR MJESECI SE TO DESILO…” Uplakana Tina Ivanović progovorila o NASILJU Završeno snimanje spota za hit “KRIK”: Novi album Lukasa očekujte u prvoj nedjelji novembra a nove pjesme Mire Škorić u decembru “UČESNICI ĆE IMATI KONTAKT SA SPOLJNIM SVIJETOM!” Saša Mirković otkrio nepoznate detalje “IMANJA”! Ovo do sada nije viđeno kod nas! (VIDEO) SRAMOTNO! Dušica Jakovljević ODVALJENA OD ALKOHOLA vodi program na televiziji! “Ova definitivno nije više za TV” (VIDEO) EKSKLUZIVNO SVAĐA MILICE I SOFIJINE MAJKE? ONA IMA MOMKA U ZATVORU? Terza na aparatima? Šok ogroman! MILICA STALA U ODBRANU SOFIJE! Svi šokirani njenim potezom (FOTO) Teška nesreća u Srbiji: Poginuo dječak (15) koji je vozio motocikl Skandalozno oglašavanje Moamera Kasumovića osuđenog za bludničenje nad maloljetnikom (VIDEO)

Dnevni horoskop za nedjelju, 20. oktobar 2024: Djevicu očekuju neplanirane obaveze, Lav prilično iscrpljen, Strijelac spreman za akciju, a Vi?

Objavio: RHT
20/10/2024 9:30 AM

Horoskop za 20 oktobar 2024

Horoskop za 20 oktobar 2024 / Izvor: Shutterstock/MR.RAWIN TANPIN
Horoskop za 20 oktobar 2024 / Izvor: Shutterstock/MR.RAWIN TANPIN

OVAN

U prvom djelu dana ćete imati osjećaj da teško izlazite na kraj sa svim situacijama. Energija će se promjeniti u popodnevnim satima, kada ćete se osjećati podsticajnije, spremni da budete u pokretu i okruženi dragim osobama.

BIK

Danas ćete rezimirati sve ono što ste postigli u prethodnoj nedelji. Niste nezadovoljni, ali ćete smišljati načine da neke stvari promjenite i poboljšate. Povremeno varnice u komunikaciji sa voljenom osobom, ali brzo pomirenje.

BLIZANCI

Burna radna nedelja je iza vas, malo ste premoreni a teško je da ćete imati mogućnosti da se odmorite i opustite. Ili ste nekome dali obećanje ili imate društvenu obavezu koju morate ispuniti. Kako dan bude odmicao – sve ste bolje.

RAK

Prepodne vam je mirno, statično, ali to će vam odgovarati pošto vam je potrebno da se opustite. Učinite danas nešto za sebe, odmorite se dobro, jer mi se čini da ćete u večernjim satima opet biti u nekoj „akciji“ moguće sa voljenom osobom.

LAV

Danas ćete moći da se posvetite sebi i ukućanima. Prilično ste iscrpljeni, pa će vam odgovarati mirna i opuštena atmosfera. Napunićete se pozitivne energije dovoljno da u popodnevnim satima možete da ostvarite sastanak koji vam je zanimljiv.

DJEVICA

U toku prepodnevnih sati očekuje vas gužva i obaveze koje niste planirali. Taman ćete misliti da ćete morati da jurcate cijeli dan, ali će vas popodne ipak razuvjeriti. Tada je itekako moguće da se posvetite ukućanima, porodici, odmoru.

VAGA

Ako kažemo da ste rješili da se opustite i posvetite sebi, to vjerovatno kod vas znači da ćete potrošiti veću sumu novca, jer je za vas trenutno najbolji način za tako nešto – kupovina i izlazak sa prijateljima. No, evidentno je da je pred vama podsticajan dan.

ŠKORPIJA

Pred vama je savršen dan za posvećenost sebi. Nekako ste tokom prethodne nedelje svoje potrebe potiskivali u drugi plan, a sada shvatate da vam je potrebno da se opustite. Vjerovatno ćete se povući u kuću, čitati, odmarati se.

STRIJELAC

I vi ćete biti okupirani obavezama i smatrati da nećete uspjeti da pronađete vremena da udovoljite sebi i izađete negdje sa društvom ili sa voljenom osobom. Ipak popodne donosi dobre mogućnosti baš za tako nešto, jer ćete biti spremni na akciju.

JARAC

Danas predstavljate šarmantno, zanimljivo i podsticajno društvo i više osoba će poželjeti da bude u kontaktu sa vama. Ipak, vi ste nekako najviše raspoloženi za najbliskije prijatelje ili za voljenu osobu i njima ćete posvetiti najveći dio svog vremena.

VODOLIJA

Danas sve polako, sve natenane. Daćete sebi vremena da se odmorite, naspavate, protežete u krevetu koliko god to budete mogli. Tako opušteni spremni ste prvenstveno za izlazak ili za druženje sa prijateljima. A možda i neki šoping padne kao opcija.

RIBE

Vaši su planovi više nego dobri, ali u prepodnevnim satima ćete morati da se ubrzate ukoliko imate namjeru da ih sve i ostvarite. Nemojte smetnuti sa uma da će popodne doneti nepredviđene situacije, pa ćete se odjednom naći u žurbi.

Pročitajte i: Ova tri horoskopska znaka daće otkaz ove jeseni!

BONUS VIDEO:

(Dan.co.me/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS