calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega

Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze

Objavio: RHT
01/09/2024 9:30 AM

Horoskop za 1 septembar 2024

Ovan

Posao: Pozitivna energija i dobro raspoloženje trebalo bi Ovnove ovog dana da podstakne da se bave nekom kreativnom aktivnosti.

IZVOR: SHUTTERSTOCK/MR.RAWIN TANPIN

Ljubav: Budite kreativni kada su u pitanju ljubavne aktivnosti, trebalo bi da vam se višestruko isplati. Ne prepuštajte ništa slučaju.

Zdravlje: Pričuvajte se fizičkih povreda ukoliko trenirate.

Bik

Posao: Rutinsko odrađivanje svakodnevnih obaveza očekuje većinu Bikova drugog dana vikenda, posebno nekih sitnica.

Ljubav: Odličan dan vas očekuje na ljubavnom planu kada su nova poznanstva u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ovaj dan Blizancima mogu poremetiti planove neke nezavršene kućne obaveze, ali to nikako ne treba da vas suviše zabrine.

Ljubav: Tokom ove nedjelje situacija na vašem ljubavnom planu ostaće najvjerovatnije na približno istom nivou kao i prethodnog dana.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Rak

Posao: Rakovi bi mogli biti okupirani brojnim kućnim poslovima i pripremama za novu radnu sedmicu. Vodite računa o finansijama.

Ljubav: Draga osoba bi mogla da vas prijatno iznenadi nekim poklonom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Lavovi bi trebalo da već imaju dogovorene aktivnosti za ovu nedjelju vezano za odmor i boravak van kuće.

Ljubav: Ukoliko imate želju i volju da ljubav i nježnost poklonite voljenoj osobi i provedete što više vremena zajedno. Evo idealne prilike da to i ostvarite.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost, piše Astroputnik.

Djevica

Posao: Posvetite se danas interesovanjima koja vam čine zadovoljstvo i gdje biste mogli da se dodatno usavršite.

Ljubav: Budite opušteni i obradujte dragu osobu nekim finim znakom pažnje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Ovaj dan je kao poručen da se Vage posvete detaljima vezanim za razvoj nove ideje koja je već neko vreme na čekanju.

Ljubav: Budite staloženi i strpljivi i ne vraćajte se na neke teme iz prošlosti, nećete ništa postići.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Škorpija

Posao: Mogli biste da očekujete pozitivne povratne informacije oko posla koji planirate da pokrenete u narednom periodu.

Ljubav: Bez značajnijih promjena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na jučerašnji dan.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Strijelci se danas mogu sasvim dobro izboriti sa neplaniranim, dodatnim obavezama. Ostatak vremena trebalo bi da posvetite sebi i odmoru, prije svega.

Ljubav: Sumnje i dileme koje vas opterećuju možete razriješiti direktnim i otvorenim pristupom.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Jarac

Posao: Prilično opušten dan je pred Jarčevima da uživaju i eventualno priteknu u pomoć nekom od dragih prijatelja. Prijateljsko okruženje će vam svakako prijati.

Ljubav: Krupnije planove i konkretnije akcije ostavite za kasnije, a danas se posvetite odmoru i uživanju u nekim malim, ali lijepim stvarima.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vodolija

Posao: Tokom ovog dana bićete veoma raspoloženi za priču i komunikaciju. Samo pripazite i ne dajte olako nerealna obećanja.

Ljubav: Podelite svoju pozitivnu energiju sa dragom osobom i učinite ovaj drugi dan vikenda jednim od lepših.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

Ribe

Posao: Povoljan je dan da obavite neophodne razgovore sa saradnicima oko bitnih poslovnih dogovora, a ostatak posvetite odmoru.

Ljubav: Prepustite se svojim osjećanjima, dajte mašti na volju i eto načina da obradujete dragu osobu i uživate.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Pročitajte i: Šta nam donosi septembar? Ko će dobiti novac, a ko novu ljubav.

BONUS VIDEO:

(Astroputnik/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS