calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal!

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. OKTOBAR: Rak menja ciljeve, Devica ima oscilacije, a Ribe očekuje iznenađenje!

Objavio: RHT
07/10/2022 10:15 PM

OVAN

Foto: Pixabay

Posao

Pokušavate da budete u boljoj poziciji nego trenutno. Morate da se uključite malo više u ono što vam se plasira kao vaš lični zadatak. Borite se za više novca, pa birate i prilike koje ne želite da propustite. Saradnici su vam od pomoći i ne morate da se osamljujete u svom poslu, koji trenutno radite.

Ljubav

Imate osećaj da vas partner dezavuiše i ne dozvoljava da se oslobodite stresa. Pokušaj da dobijete više slobodnog vremena možda padne u vodu.

Zdravlje

Ne posustajete, imate dovoljno energije.

BIK

Posao

Imate jasan cilj koji vam se po nekom pravilu obistinio. Ne morate doslovno da se povinujete situaciji u kojoj se nalazite jer imate odličnu startnu poziciju koju morate da ispoštujete bez obzira na sve mogućnosti koje ste propustili.

Ljubav

Ukoliko je jedna osoba rođena u znaku Vodolije pravi izbor po vašem mišljenju nećete zažaliti. Umete da budete dovoljno otvoreni i komunikativni pa se nećete osećati loše u prisustvu simpatije.

Zdravlje

Stomak vam je lošije postavljena regija.

BLIZANCI

Posao

Volite da se pokažete u najboljem svetlu. Ne morate da se upuštete u jačanje veze na poslovnom segmentu na polju inostranstva jer možete da imate poveći trošak na takse i transakcije koje možete da očekujete u narednom periodu. Danas postavite jasan temelj.

Ljubav

Bićete zadovoljni svojim emotivnim statusom. Morate mnogo više da radite na sebi nego što ste planirali. Uviđate da vreme mnogo brže protiče nego što ste planirali.

Zdravlje

Pojačani valunzi.

RAK

Posao

Ukoliko budete išli mislima za novcem nikada ga nećete stići jer je brži od vas. Pokušaćete da idete prečicama i na tom putu ćete shvatiti suštinu svega izrečenog. Svoje ciljeve ćete menjati za neko vreme.

Ljubav

Još uvek ste raspoloženi za veze prolaznog karaktera, gde se nećete mnogo zadržavati.

Zdravlje

Povedite računa o krvnoj slici.

Foto: Gerd Altmann / Pixabay

LAV

Posao

U pitanju je vaša upornost kada smo kod uspeha koji trenutno inicirate svojim stavom. Kolege su vam od pomoći pa se na njih slobodno oslonite ovaj put. Možda ćete danas raditi neuobičajeno puno.

Ljubav

Solidna veza na pomolu. Ukoliko vam se dopada jedna Škorpija očekujete puno novih izazova jer imate pozitivnu energiju koja vas pokreće ovaj put.

Zdravlje

Savetuju se povremene kontrole.

DEVICA

Posao

Ne morate da se klanjate svojim šefovima baš uvek. Od vas se traži samo veća kolegijalnost i na neke stvari morate da računate kao na veći izazov, a ne gubitak. Potrebni su vam ovi padovi, kako biste izvukli pouku kako ne treba da radite.

Ljubav

Volite da se zabavite. Možete biti u jako prijatnom društvu koje vas ceni zbog vašeg šarma i otvorenog stava koji imate.

Zdravlje

Dobro.

VAGA

Posao

Pokazujete dozu nezainteresovanosti na prvi pogled. Polje tajni vam je dovoljno aktivno, da vam u suštini odgovara rad u samoći. Možete da zaradite, kroz rad špekulativne prirode.

Ljubav

Imate solidne šanse nekoga da upoznate ali komunikacija vam je pomalo loša. Morate da obratite pažnju na reči koje ste u stanju da izgovorite.

Zdravlje

Savetuje se oprez u saobraćaju.

ŠKORPIJA

Posao

Poslovna strana vam trenutno nije jača strana. Aranžmani koje budete zaključili, mogu biti velika prevara. Povucite se na vreme iz poslova koji vam nude samo maglu. Oni koji su duže u poslu imaće dovoljno razloga da posumnjaju u vernost poslovnog partnera.

Ljubav

Ukoliko ste kojim slučajem sami možete sresti osobu, koja ima jak pečat u vašem srcu. Nećete moći tek tako da se otrgnete utisku koji ćete steći.

Foto: Víťa Válka from Pixabay

Zdravlje

Bićete opušteni.

STRELAC

Posao

Bićete možda razočarani u neke saradnike, pa uključite ponekad intuiciju prilikom procene jer vaš unutrašnji osećaj dovoljno dobro radi u vašu korist. Ne odustajte od činjenice koja vam se pruža kao zdrava osnova vašeg uspeha.

Ljubav

Ne dopuštate partneru da vam uputi poneku kritiku. Isuviše ste ratoborni za konkretna emotivna pitanja.

Zdravlje

Uznemireni ste.

JARAC

Posao

Ukoliko vam se pruži prilika za poslovnu saradnju sa strancima imate na koga da se oslonite, niste se odavno već tako dobro osećali, kao što ćete tokom narednog perioda.

Ljubav

Trenutna emotivna strana je nešto što vam se dopada jer uviđate privrženost partnera. Stalo vam je do ozbiljnije ljubavne veze.

Zdravlje

Problem sa predelom oko vrata.

VODOLIJA

Posao

Novac definitivno možete steći kroz dobru startnu poziciju na polju posla koji garantuje vaš odličan plasman. Bićete podstaknuti novim idejama jedne Device i nećete zažaliti ukoliko donesete novu odluku.

Ljubav

Potrebni su kompromisi i dobar provod, koji ste u stanju da zaboravite usled obaveza koje možete da očekujete.

Zdravlje

Reproduktivni organi su vam slaba tačka.

RIBE

Posao

Vaša priroda vam pruža mnogo bolja rešenja nego što bi u suštini prihvatili savet druge osobe. Volite dobru startnu poziciju i bićete u prilici da date mnogo više od sebe ovaj put.

Ljubav

Leptirići u stomaku, koje osećate kada su u pitanju Bik ili Lav, ne prolaze još uvek. Sledi vam prijatno iznenađenje.

Izvor: hypebih.ba/luftika.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS