calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vremenska prognoza za ovu sedmicu i avgust: Meteorolozi posebno upozoravaju na ovo Matora bez dlake na jeziku: Anđelo voli dječake, ANITA JE UČESNIK VELIKE PREVARE! Nestala djevojčica (12) u Hrvatskoj: MUP raspisao potragu Stanislav progovorio o vjenčanju sa Majom! USLOVLJEN JE DA JE OŽENI ZBOG OVOGA! Begović: Cijeli nastup je disao, imao je neki život koji je meni i trebao RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Isplivao DOKAZ o prekidu ljubavne veze SEDMIČNI HOROSKOP Vodolije rješavaju ljubavnu situaciju, Strijelci nailaze na prepreke, Ribe se moraju čuvati rizika, a vi? MIONA SE USELILA KOD ŠA Opremili stan vrijedan 140.000 eura, a evo u kakvim je Jovanovićka odnosima sa porodicom ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…”

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. APRIL: JEDAN ZNAK ĆE SE FINANCIJSKI OSIGURATI, A JEDNOM DOLAZI VIJEST OD BIVŠE LJUBAVI…

Objavio: RHT
25/04/2023 10:19 AM

Ilustracija

OVAN

Dnevni horoskop:  Vjerojatno ćete potrošiti dosta na stvari poput namještaja, odjeće i kozmetike. Međutim, moći ćete zaustaviti svoju potrošnju tek nakon ekstravagancije. Također je vjerojatno da ćete dati skupe darove nekome koga volite i to će vam svakako biti drago. Međutim, morate verbalizirati svoje osjećaje kako bi vaše geste postale značajnije.

BIK

Dnevni horoskop:  Osjećate se pomalo zbunjeno događajima koji se odvijaju oko vas i raznim naizgled kontradiktornim informacijama koje vam dolaze. Vaš vlastiti unutarnji glas sada je vaš najbolji vodič. Vjerujte svojim instinktima i činite ono što vam govore i naučit ćete puno o sebi i smjeru u kojem želite da vaš život ide.

BLIZANCI

Dnevni horoskop:   Dugo ste bili impulzivni u donošenju odluka. Ali danas ćete shvatiti važnost planiranja i pažljivog pristupa. Od sada će vaš pristup svemu biti dobro zacrtan i organiziran pristup. Nikad nije kasno za početak planiranja. Uz planiranje, također ćete vidjeti da nosite ispravno izvršenje planova.

RAK

Dnevni horoskop:   Danas ćete volontirati za održavanje skladnog okruženja i kod kuće i na radnom mjestu. Bit će to uzbudljivo iskustvo i pojačat će vašu motivaciju da radite za mir. Međutim, nikome ne otkrivajte privatne podatke i budite spremni probaviti gorku istinu u slučaju da je morate naučiti!

LAV

Dnevni horoskop:  Danas ćete se osjećati vrlo kreativno. Cijenite sve lijepo i želite stvoriti nešto lijepo. Dan je posebno povoljan za umjetnike. Međutim, potrebno je dovršiti projekte koje započnete danas. Možete se iznenada početi osjećati ispuhano  uobičajena pojava nakon navale kreativnosti i može vas ostaviti depresivno i šuplje bez razloga.

DJEVICA

Vjerojatno ćete danas naići na malo vjerojatno iskustvo. Nije nužno neugodno, ali će vas vjerojatno uznemiriti. To može donijeti radikalnu promjenu u vašem pogledu. Nemojte se bojati izraziti svoje osjećaje, ali ovo je vrijeme prikladnije da emocionalne zahtjeve drugih postavite ispred svojih.

VAGA

Puni ste energije i imate vedar pogled. Stvari koje su se činile tmurnim posljednjih nekoliko dana ne izgledaju tako beznadne. Snaga i vitalnost u vašem stavu pomoći će vam da se nosite sa situacijom. Dan je također povoljan da snažno izrazite svoje stavove, mišljenja i želje. Idite za onim što uistinu želite i vjerojatno ćete postići svoje ciljeve.

ŠKORPIJA

Uživajte u komunikaciji, pa čak i u jednodnevnom izletu sa starim prijateljem i obitelji. U svom radu trebate se držati onih metoda koje su se u prošlosti pokazale korisnima. Bolje je danas ne započeti nikakve nove eksperimentalne stvari. Ako pokušavate dobiti posao ili projekt, držite se konvencionalnih metoda i snažno prodajte svoje ideje i sposobnosti i uspjeh će sigurno biti vaš.

STRIJELAC

Očekuju vas mnoge dobre prilike. Ali zahtijevaju veliku predanost što vam se u ovom trenutku čini nedostupnom. U redu je da ovu priliku odložite za važan osobni događaj! Vi ste nježni u svom raspoloženju i to je ono što vam pomaže da se nježno gelirate s prijateljima.

JARAC

Ako štedite za pravu priliku, danas bi mogao biti pravi dan. Danas očekujte dobre vijesti koje će vam sigurno izmamiti osmijeh na usne i suze na očima. Predviđa se da ćete danas biti okruženi prijateljima i obitelji. Veselo vrijeme je iza ugla. Ipak, ne zaboravite voditi brigu o svom zdravlju.

VODOLIJA

Možete ispitati promjene u svom načinu života koje bi mogle uspostaviti ravnotežu između vašeg posla i zdravlja. Možete poslati e-mail nekom od svojih bliskih prijatelja s pitanjem o rješenju za isto. Ove će vam promjene učiniti ugodnijim. Možete se povezati s pravim ljudima i oni će vam dopustiti da odredite svrhu raznih ciljeva.

RIBE

Danas ste impulzivno raspoloženi. Skloni ste žuriti s projektima bez razmišljanja i to može stvoriti nepotrebne probleme i na poslu i u obiteljskom životu. Pokušajte zadržati ujednačenost, iako se sada može činiti da je to preteško. Zajedno će se pojaviti nekoliko prilika i morate vidjeti što vam odgovara, a što ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS