calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Amerikanke otkrile koja veličina muškog ponosa je idealna: Odgovor će vas sigurno iznenaditi SKANDAL! Katastrofa! Janjuš na Pinku: “Nabijem na k*rac cijeli Beograd” (VIDEO) Inovacija u bh. omladinskom fudbalu: FK Željezničar i AK Novi Grad uvode novitete kroz projekt Atletska ABCDa “NENAD JE UPOZNAO NAŠU FAMILIJU!” Prvo oglašavanje Site Ahmić! Evo kako gleda na druženje Gastoza i Aneli BEBICA NAPAO TEODORU! BLAM! Nevolje u raju, svi se samo smiju! Nives Celzijus objavila spot za pjesmu “Moju pilu”: “Sve prska, kaplje, klizi” (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin otkrio kakve voli automobile: Promijenio sam ih vala k’o čarapa… (VIDEO) (18+) EKSPLICITNI SNIMAK RIJALITI UČESNICE SA NAJVEĆIM GRUDIMA! Vidi se sve Otac “Zmaja” Anela Ahmedhodžića ogorčen: KAO DA JE POD SIHIRIMA, VIŠE SLUŠA PUNICU NEGO MENE EKSKLUZIVNO Pogledajte šta Janjuš radi u Prijepolju? IZNENADIĆETE SE! ANELI ILI MAJA? (VIDEO) “REKLA SI DA PLJUJE KRV, A ON PUŠI CIGARU!” Marija Kulić otkrila kako je nastala slika ispred Zemunske bolnice Kraljica Njujorka ludo zaljubljena, poljupci zasladili titulu: Tako sam sretna Neno Murić najavio goste na koncertu u Domu mladih: “Veliki izazov” KONAČNO ZAVRŠENA VJEŠTAČENJA U SLUČAJU DANKE ILIĆ: Tri kamere snimale u vrijeme njenog nestanka! Stigli rezultati iz Beograda Mašina usmrtila radnika u Gračanici: Tijelo potpuno smrskano Direktor banke u BiH osumnjičen da je oštetio šest osoba za 668.199 KM

Dnevni horoskop za utorak, 10. septembar 2024: Vaga se upliće u nove stvari, Vodolija dobija odličnu ponudu, a Vi?

Objavio: RHT
10/09/2024 9:30 AM

Dnevni horoskop za 10 septembar

 Horoskop za 10 septembar Izvor: Shutterstock/New Africa

Dnevni horoskop za 10. septembar 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 10. septembar 2024. godine vas savjetuje da budete oprezni. Nije dobar dan, nepromišljene riječi i postupci mogu da imaju neprijatne posljedice. Danas se ne oslanjajte na sreću, nego na sopstvene snage. Moguća nesanica.

BIK

Prva polovina dana je povoljna, moći ćete da riješite nekoliko ozbiljnih i hitnih problema. Ovo vrijeme je pogodno i za važne sastanke. Ostavit ćete dobar utisak, naročito na ljubavnom polju. Ne kalkulišite, prepustite se emocijama. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Znate kako da pomognete ljudima koji se nađu u teškoj situaciji i ne štedite na tome vremena. To će vam se isplatiti višestruko! Očekujte novčani dobitak sredinom dana. Na ljubavnom polju, iskrenost donosi uspjeh. Vodite računa o ishrani.

RAK

Miran, povoljan dan, pogodan za razne aktivnosti. Vaša intuicija vam nepogrešivo govori na šta treba da se usredsredite odmah, a šta možete da odložite za kasnije. Stari poznanici će vam dati zanimljive ponude koje nećete željeti da odbijete. Zdravlje je dobro.

LAV

Dnevni horoskop za 10. septembar 2024. godine kaže da je danas povoljan dan za komunikaciju. Lako ćete naći zajednički jezik sa različitim ljudima i možete da pridobijete naklonost mnogih. Ako su vam potrebni saveznici, naći ćete ih bez poteškoća. Mogući bolovi u leđima.

DJEVICA

Početak dana donosi mnogo neobičnih ideja, ali teško da ćete moći odmah da ih sprovedete. Bolje sačekajte pravi trenutak pre nego što preduzmete akciju. Druga polovina dana je najpogodnija za odmor, oporavak, neke neumorne aktivnosti. Zdravlje je dobro.

VAGA

Brzo ćete naučiti sve što vam je potrebno, razumjet ćete složena pitanja. Stari i novi prijatelji su spremni da pomognu. Uobičajene stvari mogu da budu početak dugog prijateljstva ili prelijepe romantične priče. Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA

Povoljan dan za početak novih stvari! Čak i ako preuzmete nešto potpuno nepoznato, vaša intuicija vam nepogrešivo govori kako najbolje da postupite da biste postigli željeni rezultat. Danas je moguće uspješno rješavanje profesionalnih pitanja. U ljubavi nema promjena. Vodite računa o ishrani.

STRIJELAC

Danas vam je teško da se dogovorite sa nekim o zajedničkim akcijama, ali postoji šansa da postigne uspjeh samostalnim djelovanjem. Ne odlažite važne i složene zadatke za kasnije. Moguć je sukob sa nekim članom porodice ili partnerom. Mogući problemi sa varenjem.

JARAC

Razmislite da li se svađate jer pretjerujete, a ne razmišljate o tome koliko je vremena i energije izgubljeno. Neozbiljan odnos prema poslu dovodi do grešaka, vodite računa. Poslušajte savjete starih poznanika. Veče će vas oduševiti prijatnim sastankom. Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Pokušajte da gledate na stvari realno i da ne stvarate iluzije. To je ono što će vam pomoći da postignete uspjeh i da se nosite sa nagomilanim poslovima. Danas nisu isključeni prijedlozi za novi posao. Posvetite više vremena partneru. Čuvajte se povreda.

RIBE

Dnevni horoskop za 10. septembar 2024. godine kaže da je pravo vrijeme da se vratite stvarima koje su se ranije činile gotovo beznadežnim. Sada ćete razumjeti kako možete da se nosite sa njima. Pokušajte danas da se klonite onih koji vole da se žale na život i uvijek pronađu razloge za kritiku. Zdravlje je dobro.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Mondo/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS