calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pjevačici OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI dok je BILA U RIJALITIJU! Nije mogao da gleda kako joj kćerka doživljava NASILJE: “To sam saznala kad sam odatle izašla” (VIDEO) Lana Pudar poslala poruku iz Turske: Dat ću sve od sebe da obradujem ljude u BiH ANITA STANOJLOVIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA! Grli je i obasipa poljupcima, evo ko je ON (FOTO) Koncertna arena jezera Modrac SPREMNA za doček NAJVEĆE BALKANSKE ZVIJEZDE! (FOTO/VIDEO) Drevna pošast čovječanstva: Šta su morbile, koji su simptomi i zašto ponovo ‘‘haraju‘‘ ? Nova pucnjava u Sarajevu, muškarac (70) pucao iz puške nakon svađe s komšijom SUPRUGA JALE BRATA OBJAVILA SNIMAK SA VJENČANJA: Evo čime je oduševio navijače Sarajeva “Mnogi su mi okrenuli leđa kada mi je bilo najteže” MAHRINA OTVORENO:”Sama vodim svoje bitke!” “Do posljednjeg trenutka sam mislila da NEĆEMO BITI U VEZI!” Lea Stanković u “CarCastu sa Va Vanom” PROGOVORILA O DEČKU DJEVOJČICA JE TVRDILA DA IMA ČUDOVIŠTA U SOBI Roditelji joj nisu vjerovali, ali uslijedilo je nevjerovatno otkriće! (VIDEO) JANJUŠ SE KONAČNO SUSREO I SA NJOM! Plašio se kako će reagovati zbog svega sa Aneli, a sada se ne razdvajaju! Klint Istvud objavio tužne vijesti: Preminula njegova partnerica VELIKI POŽAR U GRČKOJ: Vatru gasi 110 vatrogasaca, evakuisan dječiji kamp SVIJET ZAVIJEN U CRNO! Preminula slavna glumica, porodica saopšila tužne vijesti Totalno pijani Ljubušak udario mladog policajca šakom u glavu i razbio mu telefon DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom

Djevojke medi dobacile komad hljeba, njegov presladak potez sve oduševio

Objavio: RHT
21/04/2023 3:36 PM

Video slatkog i spretnog mede koji se na neodoljiv način zahvalio prolaznicama za hranu postai je hit na interentu.

Screenshoot: TikTok
Foto: Screenshoot TikTok

Naime, dvije djevojke zaustavile su automobil kada su pored ceste, iza ograde, ugledale velikog smeđeg medvjeda kako sjedi i uživa na suncu.

S obzirom na to da su djevojke sa sobom imale sendviče, odlučile su hranu podijeliti s njim te su mu bacile komad hljeba preko ograde.

@happylife_any

she sat in the car and tried to throw bread to the bear #happylife #animails #bear

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Čini se da je medo navikao na to da mu posjetitelji dobacuju hranu, pa je šnitu spretno uhvatio šapom na što su se djevojke oduševljeno nasmijale.

Na odlasku su medvjedu mahnule, a on im je uzvratio pozdrav.

Video je oduševio korisnike društvenih mreža.

“Ja bih na vašem mjestu otkazala planove i bacala medi hranu cijeli dan”, samo je jedan od komentara ispod snimke koja je skupila preko 18 miliona pregleda.

Tagovi:

  • Medo
  • TikTok
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS