calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce

DJEVOJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA DALA OTKAZ KOD ADAKTARA Postaje mu konkurencija?!

Objavio: RHT
09/11/2023 11:40 PM

Sadašnja djevojka Dejana Dragojevića – Jovana Stojanović, dala je otkaz u salonu kontraverznog Adama Adaktara i riješila je da počne sama svoj biznis.

Foto: HYPETV Ilustracija / Printscreen instagram

Naime, Jovana i Dejan obavijestili su svoje fanove o novostima u njihovim životima, a ona je nikad srećnija.

– Jovana više ne radi, dala je otkaz – rekao je Dejan, a zatim se nadovezala Jovana:

– Da, više ne radim u Adaktaru.

Jovana je potom otkrila da pokreće privatni biznis i da će Adaktarovima postati konkurencija.

– Sad završavam kurs za obrve, i radiću to, i šminku, i još svašta nešto…

Podsjetimo, Jovana je otkrila da planira da se uda za rijaliti pobjednika. U snimku sa Dragojevićem odgovarala je na pitanja o njihovoj vezi, pa se dotakla i teme vjenčanja.

– Mislim da to ne zavisi samo od mene, tako da kad se budem udala to ćete svi znati. Živim u Novom Sadu kod Dejana i pravićemo našu kuću. Ne treba žuriti ni za čim, on me voli, kao i ja njega, kad se desi, desiće se – rekla je Jovana, pa otkrila da li bi promijenila vjeru zbog svog partnera.

– Nisam prešla u Islam, da razrešimo tu temu. Nema potrebe da me pitate jesam li prešla, ja sam neko ko se drži svoje vjere. To što je on prešao ne znači da moram i ja – poručila je Jovana.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS