calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Jelena Rozga prvi put progovorila o novom momku:”Ne pada mi na pamet da gutam suze, ali ni plakati nad prolivenim mlijekom” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Vila se neće sama napraviti! FATIMA I JANA ANALIZIRAJU SVAKI DETALJ (VIDEO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KOLIMA rano ujutru kako RADI OVO? Šok video sa PARKINGA MIONA SE ŠOKIRALA KAD JE UPALA NA NENADOV INSTAGRAM: Našla skandalozne prepiske i flertovanje Najveća bomba OIimpijskih igara ima 42 godine, njene tvrdnje šokirale sve: “Teže je bilo ostati nevin prije braka nego završiti fakultet” (FOTO, VIDEO) U BH Film programu 30. SFF-a 27 svjetskih i dvije internacionalne premijere Poznat identitet policajke koja je oduzela sebi život u Sarajevu Poslije svađe sve je slađe! Zoran Marjanović i Indy planiraju tajno vjenčanje? ŠOK PREOKRET! Beč se priprema za velike gužve: Stiže najveća pop zvijezda današnjice, karte rasprodane u rekordnom roku Medicinska sestra osumnjičena za pokušaj krađe novorođenčeta iz porodilišta TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZABRINULA FANOVE! O njenim slikama bez šminke i perike svi bruje (FOTO) MAJA I STANISLAV SE NE MOGU OBUZDATI! Svi u šoku gledaju šta rade na plaži Epidemiološka situacija: Na UKC RS hospitalizovano sedam pacijenata oboljelih od korone Astrolozi objavili upozorenje: Sutra dan “tri osmice” STANISLAV KROFAK PROGOVORIO O MAJI! Gore društvene mreže, fanovi zabrinuti za njihovu vezu na daljinu FESTIVAL PRIJATELJSTVA Galija i Divlje jagode raspjevali Goraždane

DJEČAK UBICA IZ RIBNIKARA se danima NE OBRAĆA NIKOM NA KLINICI! Radi samo JEDNU stvar?

Objavio: RHT
07/08/2024 9:40 AM

DJEČAK UBICA IZ RIBNIKARA

Dječak-ubica sa Vračara, podsjetimo, 3. maja prošle godine je u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio devetoro djece uzrasta od 11 do 14 godina i školskog čuvara (53). A petoro vršnjaka i nastavnicu istorije zvjerski ranio…

Dečak ubica iz ribnikara
foto: ataimages

Od tog kobnog dana on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu. Njegov otac je u pritvoru i protiv njega, ali i majke dječaka-ubice, vode se parnični i krivični postupak, koje su pokrenuli roditelji ubijene djece.

DJEČAK UBICA IZ RIBNIKARA

Dok je otac dječaka-ubice je u pritvoru, a majka mu odlazi na suđenja, dječak-ubica se povukao u sebe i navodno već danima s osobljem klinike nije progovorio ni riječ. – rekao je za “Republiku” izvor blizak dječaku-ubici. 

Kako se saznaje, ubica iz Ribnikara se navodno ne obraća nikome niti traži bilo šta, a jedina preokupacija mu je postalo pisanje. Izvor dalje kaže da dječak navodno nikome ne dozvoljava da pogleda papire, prenosi “Srbija Danas”.

OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE (2) VJERUJE DA JE NEKO DRUGI KRIV!

Pročitajte i: OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE (2) VJERUJE DA JE NEKO DRUGI KRIV! Prenio objavu da je živa i zdrava u Dizeldorfu.

Navodna objava oca Dejana Dragijevića – Radoslava, koja se pojavila na društvenoj mreži Instagram, a u kojoj se tvrdi da se mala Danka Ilić (2) nalazi živa i zdrava u Dizeldorfu, izazvala je buru u javnosti.

"NEKO DRUGI JE KRIV" / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

“NEKO DRUGI JE KRIV” / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– To ja nisam izjavio, niti mogu. Ja sam to čuo… 

Više saznajte OVDJE.

SVE VIJESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS