calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to”

DIRLJIVO Mustafa Hrustić iz Zenice koji je živio pod mostom ne skida leptir mašnu koju su mu poklonili

Objavio: RHT
26/06/2023 6:00 PM

Priča uličnog pjevača Mustafe Hrustića iz Zenice, potresla je mnoge, a narod je za nju čuo kada je  Marija Šerifović objavila da želi da mu pomogne i obezbijedi mu dom.

Ovaj talentovani mladić ostao je bez roditelja sa sedam godina. Otac mu je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a malo nakon toga mu je ubijena majka, od tada se sam bori za život.

Mustafa živi u malom, iznajmljenom stanu u Zenici, koji je na kratko morao da napusti, jer nije imao dovoljno novca da ga plaća, pa je ostao na ulici i živio u šatoru, ispod mosta.

Nakon ovog saznanja, ekipa Telegrafa uputila se u Zenicu, kako bi se upoznali sa Mustafom, a usput su mu priredili i malo iznenađenje.

U prvom intervjuu, koji je dao za Srećka Stipovića, Mustafa je otkrio da bi volio da se prijavi za “Zvezde Granda”, ali smatra da za to nema uslove.

– Tu treba imati novca. Mogu ja da se prijavim na takmičenje “Zvezde Granda”, ali ne mogu sa 10 maraka da se obučem, sredim… Nemam ni leptir mašnu – istakao je Mustafa Hrustić, što je ostalo u pamćenju, pa su mu tom prilikom odnijeli leptir mašnu, uz brojne druge poklone.

Mustafu je, po obećanju, posjetila i Marija Šerifović, koja je pjevača iznenadila i uplatila mu stanarinu za narednih godinu dana i tri obroka u restoranu, da ima da jede svaki dan.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS