calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put” KLJUČNA ODLUKA PRED FINALE: Ova takmičarka će promijeniti tok rijalitija! (FOTO) Pucnjava u Obudovcu, ranjeno troje

Diler iz Gane izmasakrirao Srbina nasred Vićence!

Objavio: RHT
31/10/2022 12:28 PM

Diler je u sredu ujutru napao nožem svog redovnog korisnika droge u pokušaju da mu otme novac koji je Srbin imao kod sebe posle kupovine narkotika

Foto: Screenshot

Devetnaestogodišnji diler droge M. H., inače ganski državljanin, uhapšen je u Italiji zbog sumnje da je iskasapio nožem i opljačkao Srbina! Srbin je inače bio je čest klijent mladog dilera i od njega je u trenutku napada kupovao narkotike!

Kako saznajemo, incident, a zatim i hapšenje dogodilo se 26. oktobra u ranim jutarnjim satima u italijanskom gradu Vićenca. Posle hapšenja diler tinejdžer je proteran iz Italije.

Diler je u sredu ujutru napao nožem svog redovnog korisnika droge u pokušaju da mu otme novac koji je Srbin imao kod sebe posle kupovine narkotika. Srbin i diler iz Gane zakazali su sastanak u zoru oko 5. 30 sati na uglu ulica Viale Rataci i Viale San Lazaro. Kupovina je zakazana u pustom kraju grada. Kada je diler dao Srbinu paketić droge, izvukao je nož i tražio od žrtve 40 evra kojih je imao. Prvo mu je diler pretio, ali Srbin nije popuštao, pa je došlo do tuče – navode italijanski mediji i dodaju zastrašujuće detalje:

– Srbin je zadobio posekotine po licu i telu. Izgubio je dosta krvi, zbog čega je hitno hospitalizovan. Narađeno mu je petnaestodnevno lečenje u bolnici u centru grada. Policija je u roku od sat vremena identifikovala i pronašla mladića iz Gane. Tereti se za nanošenje teških povreda, a zatim je dekretom proteran iz Italije – pišu italijanski mediji.

Za sada nije poznat identitet Srbina.

Izvor: ALO

Tagovi:

  • Italija
  • masakr
  • Srbin
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS