calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

Tragedija: Dijete (1) koje je palo s 4. sprata preminulo na putu za Beograd

Objavio: RHT
13/10/2024 11:30 PM

Dijete (1) koje je palo s 4. sprata preminulo na putu za Beograd

Tragedija! Dijete (1) koje je palo s 4. sprata zgrade u Novom Pazaru preminulo je na putu prema Beogradu, javljaju mediji iz Srbije.

Dijete (1) koje je palo s 4. sprata preminulo na putu za Beograd/Foto: printscreen

Kako se navodi, dijete je preminulo u Kraljevu, desetak minuta prije nego što je stiglo u bolnicu u Beogradu.

Podsjećamo, dijete je danas palo sa 4. sprata zgrade u ulici Stevana Nemanje u Novom Pazaru, oko 16 sati. Policija je odmah ponudila helikopterski transport, ali zbog teškog stanja dijete nije moglo biti prebačeno vazdušnim putem.

Obezbijeđena je policijska pratnja do Beograda, ali uprkos naporima ljekara i brzom djelovanju, dijete nije izdržalo te je preminulo prije dolaska u bolnicu.

Ova tragedija je duboko potresla građane Novog Pazara, koji su sa nadom pratili razvoj situacije. Nažalost, borba za život mališana je završena najtužnijim ishodom.

Čitajte i “RIJALITI IMANJE KREĆE, SVIDJELO IM SE TO ILI NE” Saša Mirković poslao topli pozdrav konkurenciji! “Masnokosi na infuziji”

Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, obavijestio je danas javnost putem svog zvaničnog Instagram naloga o uzbudljivim novostima. U svom saopštenju, naglasio je da je prošlo 35 dana, a da preostaje još 65 dana do početka omiljenog rijaliti programa “Imanje” iz Lisovića.

U prilog tome, Mirković je podijelio fotografiju na kojoj je vidno raspoložen i nasmijan, što dodatno oslikava uzbuđenje zbog predstojećeg rijalitija koji će pomjeriti granice ovog formata, svidjelo se to nekima ili ne.

-Pozdrav za konkurenciju. Rijaliti “Imanje” kreće svidjelo im se to ili ne! Lisovići se otvaraju… Masnokosi na infuziji... – poručio je Saša Mirković.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS