calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA ULICI! Procurio snimak nasilja GORŠTAK I KOMŠIJE ISPRIČALI SVOJU PRIČU! Kristina samo želi Jovanov zagrljaj, a šta DOKTORI KAŽU? Bred Pit sa djevojkom Ines de Ramon na crvenom tepihu na ovogodišnjoj Veneciji STANIJA ZANIJEMILA OD ŠOKA! Evo gdje je Asmin otišao, u jeku skandala o raskidu, Durdžić se odlučio na ovo! ON MI GOVORI KAKO ME JANA I FATIMA OGOVARAJU! MEMU NE SMIJE VIDJETI DA SE NE PREPADNE! Elmedin pokazao papagaja Zmajevi se okupili u Ajndhovenu, Barbarez poručio: “Nismo došli biti sparing partner” Prije 17 godina napustio nas je Safet Isović: KAKO SE SAJO POSTIDIO ŠTO PJEVA SAM O SEBI “DOBRO SAM PROŠLA” Prvo oglašavanje Goge Sekulić nakon što ju je udario automobil! HEJTERI, BUJRUM NA DOMAĆI NAJBOLJI SOK I PEKMEZ! Elmedin je široke ruke! FATIMA MIJEŠAJ! Savršen izlazak Nives Celzijus iz vode: Nekima se zavrtjelo u glavi zbog ovog snimka Moje dijete će izabrati svoj put! Bog je imao bolji put za mene! KADA SAM RAZBIO GLAVU, TADA SU SIHRE ? ŠTA SARAJLIJE MISLE O CIJENI VOĆA I POVRĆA? Bitno je da ima, a što sam jela 2 banane, sad ću jednu! Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji

TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja

Objavio: RHT
02/09/2024 2:39 PM

Detalji užasne nesreće kod Kaknja

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Lipničkom brdu između Kaknja i Vareš prevrnula se tojota land kruzer u kojoj su bile četiri osobe koje su tom prilikom poginule.

Foto: MUP ZDK

Detalji užasne nesreće kod Kaknja

Tojota je sletjela sa šumskog puta i pronađena je 300 metara dalje, a tijela stradalih su ispala iz terenca prilikom prevrtanja.

Kako je ranije rekao Samir Valentić, portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, na regionalnom putu između Kaknja i Vareša pronađeno je vozilo u kojem su se nalazile četiri smrtno stradale osobe.

Naveo je da je Policijska stanica Kakanj u 11.45 časova zaprimila prijavu.

“Na Lipničkom brdu između Kaknja i Vareša uočeno terensko motorno vozilo u kojem se nalaze četiri smrtno stradale osobe”, kazao je Valentić.

Kako je kazao Valentić, na mjesto događaja su upućeni pripadnici PS Kakanj, kako bi potvrdili informacije iz prijave.

Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura

Pročitajte i: Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura.

U više navrata kontaktirali njegovog rođaka kako bi im uplatio novac za njegovo puštanje na slobodu

Foto: Avaz

Pripadnici Policijske stanice Bihać uhapsili su tri lica iz Avganistana zbog toga što su na području Prihvatnog kampa “Lipa” oteli migranta i uz prijetnju oružjem zahtijevali da im isplati 15.000 eura na ime otkupnine.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS