calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GRAĐANI UZNEMIRENI! Užareni objekt pada prema zemlji, neobična pojava na nebu iznad BiH i Srbije “ZATVORILO MU SE OKO OD BOTOKSA” Svi u šoku zbog Mitra Mirića, pitaju se šta mu se desilo?! PRETUČEN UROŠ STANIĆ! Primio udarce u predjelu vrata i dobio jezive prijetnje, hitno prevezen u Urgentni centar PROROČICA VESNA OTKRILA SVE O STANIJI I ANELI? Miona gubi sve, a njega odnosi zla sudbina! “BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO!

TRAGEDIJA Detalji užasa u Gimnaziji u Sanskom Mostu: Troje mrtvih

Objavio: RHT
21/08/2024 12:14 PM

Detalji užasa u Sanskom Mostu

U Gimnaziji u Sanskom Mostu desila se velika tragedija kada je pomoćni radnik te škole Mehmed Vukalić jutros pucao u troje radnika koje je i ubio, potvrđeno je “Nezavisnim novinama”.

Foto: Screenshot/X

Prema izjavama očevidaca pomoćni radnik ušao je naoružan u objekat Gimnazije gdje je ciljano tražio određene ljude.

Detalji užasa u Sanskom Mostu

Pucao je, kako saznaju “Nezavisne novine”, u direktora Gimnazije Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog Gordanu Nidžan, i sekretaricu Nisvetu Kljunić.

Iz MUP.-a USK su potvrdili da su ubijena tri radnika srednje škole, te da je osumnjičeni nakon toga pokušao presuditi i sebi tako što je pucao u prsa. Odvezen je u teškom stanju u UKC u Banjaluku.

Motiv su navodno određene nesuglasice koje su ranije postojale jer su ljudi koji su upucani bili dio komisije koja je suspendovala Vukalića.

U toku je uviđaj, a školu su okružile jake policijske snage.

Na licu mjesta se okupio veliki broj profesora koji su u stanju šoka, jer su mnogi i sami prisustvovali krvavom piru.

Osuđen lažni kiropraktičar iz BiH koji je “liječio” pacijente u Gracu!

Pročitajte i: Osuđen lažni kiropraktičar iz BiH koji je “liječio” pacijente u Gracu! Seksualno uznemiravao pacijentkinje.

Foto: Screenshot/kleinezeitung.at

Državljanin Bosne i Hercegovine (46) osuđen je danas u Regionalnom sudu u Gracu na tri i po godine zatvora. Zbog lažnog predstavljanja i liječenja pacijenata bez ikakve prethodne obuke.

Takođe, neke od pacijentkinja su ga optužile i za seksualno uznemiravanje.

Kako prenose austrijski mediji, riječ je o samoproklamovanom kiropraktičaru koji je “ordinirao” u podrumu svog stambenog prostora, a imao je i svoj YouTube kanal preko kojeg se i reklamirao. Međutim, suština je da on nikada nije prošao bilo kakvu obuku za ovu vrstu liječenja niti je to smio raditi. Štaviše, sva njegova dokumentacija je falsifikovana.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Nezavisne novine/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS