calendar

Petak 2. Avgust, 2023

Detalji POROĐAJA Katarine Živković! Svi se pitaju ko je njen PARTNER?

Objavio: RHT
02/08/2024 1:40 PM

Detalji POROĐAJA Katarine Živković!

Foto ATAImages

Katarina Živković porodila se u beogradskoj državnoj bolnici, prema pisanju medija, i na svijet donijela dječaka.

Detalji POROĐAJA Katarine Živković!

“Kaća je stigla u Narodni front u srijedu, nakon što se posavjetovala sa doktorom koji joj je vodio trudnoću i zakazala carski rez. Nakon dva dana i početka kontrakcija, otišla je na porođaj. Sve je prošlo u najboljem redu, te je rodila zdravog dječaka kojeg je željno iščekivala svih ovih mjeseci”, kaže izvor.

Novopečena majka trenutno odmara kako bi se potpuno oporavila od porođaja.

Iako se oporavlja od anestezije, a tek je čeka oporavak od reza, osjeća se dobro. Srećnija je nego ikad zbog toga što je majka i što konačno može da uzme svog sina u ruke.” – dodaje sagovornik za medije.

Foto:ATAImages

Odluku da se porodi u državnom porodilištu donijela je jer je načelnik Narodnog fronta vlasnik privatne klinike kojoj je ukazala povjerenje tokom vođenja trudnoće.

Nije žalila PARA

Katarina se potrudila da ništa ne fali njenom sinu koji je još bio na putu dok je ona opremala sobu. Navodno je iskeširala mnogo novca.

 “Krevetac koji je izabrala je od jednog od najskupljih stranih brendova. Od istog brenda je naručila i komodu za presvlačenje koja je podešena tako da se fioke same zatvaraju. Bez da se čuje ikakav zvuk… Samo ta dva komada su je koštala oko 5.000 eura. Baš se bacila na spremanje mjesecima prije nego je rodila sina i uživala u tome. Kao dijete u prodavnici igračaka.” – navodi sagovornik za “Alo”.

Naglašava da je Živković vrijeme provodila isključivo sa porodicom i partnerom, koga krije od javnosti.

Ko je PARTNER pjevačice?

Ona je ranije šokirala javnost kada je rekla da je prilično dugo u vezi sa misterioznim muškarcem. Nije otkrila nikakav detalj o njemu, ali su komšije ranije ispričale da su vidjele čovjeka koji je oteo Kaćino srce.

“Ranije smo ga rijetko viđali, ali posljednjih pola godine možda sve češće. Uglavnom dođe uveče, parkira se u blizini pa ostane često do jutra. Preko dana ni nju ne viđamo, tako da ni on ne dolazi. Djeluje da je malo stariji od nje, krupan je i dobro građen. Kada prođe ulicom, iza njega ostane oblak parfema“, naveo je izvor nedavno za “Blic”.

Pročitajte i: Saša Mirković objavio DIVNE VIJESTI! Od jeseni se nastavlja SNIMANJE vaše OMILJENE SERIJE! Ovo je NAJSNIMANIJI SITKOM NA BALKANU!

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS