calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO)

PJEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživio sam infarkt u kolima za volanom”

Objavio: RHT
08/07/2024 11:15 AM

Detalji iz života!

Nemanja Nikolić je otkrio da je doživio srčani udar i to za volanom! Pjevač je stekao popularnost još dok se takmičio u muzičkom takmičenju i od tada je u žiži intersovanja.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Kada se završilo takmičenje, Nemanja je počeo punom parom da radi. Smatrao je da je mlad i da može sve da izdrži, pa nije vodio računa o svom zdravlju, što ga je kasnije mnogo koštalo.

 Kao mlad sam počeo da se bavim muzikom i da vodim boemski život. Kada su drugi spavali, ja sam radio, nisam jeo na vrijeme. Bilo je i alkohola, i cigareta. Jednostavno, došlo je od prezasićenja organizma. Prije toga nisam osjetio nikakve zdravstvene probleme – rekao je pjevač.

Detalji iz života!

Pjevač je takođe naglasio da mladi uglavnom ne obraćaju pažnju kada ih nešto zaboli i obično pomisle da to nije ništa, a o ljekaru ni ne pomišljaju.

– Samo zahvaljujući sreći sam dobro prošao. Iako sam sada dobro, nikada neću zaboraviti taj dan. Doživio sam infarkt u kolima za volanom. Sa mnom su bila djeca i supruga. Bio je januar, krenuli smo u igraonicu na dječiji rođendan. Na 200 metara od igraonice osjetio sam neopisiv bol u leđima, kao da mi je neko zario nož u leđa. Taj bol je trajalo oko 15 sekundi – objašnjavao je pjevač.

Kaže da je uspio da ih doveze i tada je samo ispao iz auta. Bio je mokar, kao da ga je neko polio vodom. Nije bio svjestan šta se dešava. U roku od 5 minuta bio je u bolnici.

– Sve se dešava u nekoliko minuta. U tom trenutku sam imao prtisak 230 sa 168. Odmah su mi dali lijek pod jezik, a na EKG-u se vidjelo da sam imao infarkt. Nije bilo nikakve intervencije. Ljekari su mi rekli da sam mlad i da imam zdravo sportsko srce, pa je to tako. Na njemu mi je ostao ožiljak od nekoliko milimetara. Dobio sam lijekove koje moram da pijem cijeli život, od njih nisam mogao da funkcionišem. Uspavljivali su me i usporavali. Čak je moja supruga pisala na njima dječija imena, kako bih pio – govorio je Nemanja.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS