calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan slučaj zaraze virusom Zapadnog Nila šokirao i ljekare: Žena preminula nakon uboda komarca u Srbiji PORODILA SE BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA Mjesecima krila trudnoću: “Samo plačem” Novak saznao rivale na Olimpijskim igrama: Moguć duel Đokovića i Nadala u drugom kolu! PROCURIO SNIMAK IZ STANISLAVOVOG KREVETA (FOTO) Pedofil iz Kotor Varoši dobio samo dvije godine zatvora: Pokušao obljubiti djevojčicu (12) Oglasio se Lepi Mića: Asminu poručio ovo “TRAŽIO MI JE DA GA AN*LNO ZADOVOLJIM, pa me pitao ZAŠTO NJEGOVI DRUGARI MISLE DA JE GEJ?” Jovana Cvijanović iznijela detalje odnosa sa MC Stojanom SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO LIJEPE VIJESTI! Evo kada i gdje će se održati spektakularna premijera filma “Stravično” i koncert Ace Lukasa Dženifer Lopez objavila snimak glamurozne proslave rođendana: Bena Afleka nema U SUSRET 30. SFF-u: U konkurenciji za nagrade “Srce Sarajeva” 54 filma ŠOK POTEZ ANĐELE VEŠTICE! Kupila tonu hrane koju nije mogla da spakuje u auto! Prolaznici se krstili od prizora (FOTO) “Banjalučko ljeto” donosi mnoštvo različitih sadržaja za sve generacije Filip Car odmjerava snagu na VAŠARSKOJ “KRUŠKI”! ŠALJE PORUKU Kristijanu kako će proći i ON!? Haos se nastavlja STANISLAVU SE SVIĐA ALEKS: Procurile kompromitujuće informacije Proglašena najljepša žena svijeta: Skinula Belu Hadid sa trona! KOŠEVSKA FUDBALSKA GROZNICA Iz FK Sarajevo otkrili koliko je ulaznica “planulo” za večerašnju utakmicu protiv Spartaka

DESINGERICA PLJUJE TINEJDŽERKI U USTA, ONA JEDVA DOČEKALA! Fotka sa nastupa zapalila region: Sljedeće je pi**nje!”

Objavio: RHT
21/07/2024 12:53 PM

Desingerica pljuje djevojci u usta, ona jedva dočekala

Najkontroverzniji reper sa ovih prostora, Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, otišao je korak dalje kada su performansi na njegovim nastupima u pitanju.

Desingerica pljuje djevojci u usta, ona jedva dočekala/Foto: printscreen

On je odlučio da publiku, koju mahom čine tinejdžeri, više ne “krsti” patikom, već da im renda sir po glavi, lupa jaja i stavlja kore na istu, ali tu nije kraj.

Desingerica se u jednom trenutku naslonio preko ograde i pljunuo djevojci u usta, koja je, kako se može i vidjeti, jedva čekala da reper to uradi, što je razbjesnilo javnost.

Dok jedni ističu da je ovo nedopustivo za jednog izvođača, drugi ističu da Dragomir u ovom slučaju uopšte nije kriv, već publika koja očigledno ovo voli, aludirajući na fotografije sa posljednjeg nastupa, gdje omladina jedva čeka da ovako nešto reper uradi.

Među prvima se oglasila pjevačica Seka Aleksić koja je tu objavu odmah podijelila na svom nalogu.

-Rekla sam vam da je sledeće p***nje po njima – napisala je Seka.

Čitajte i Nakon spektakla u Tuzli: Aca Lukas donio pozitivnu energiju i sarajevskoj publici! Pogledajte kako to radi kultni estradni mag

Nakon spektakularnog nastupa u Tuzli, Aca Lukas nastavlja svoju turneju koncertom u kultnom sarajevskom klubu Aqua. Atmosfera u klubu je uzavrela od trenutka kada je Lukas stupio na binu. Publika je s nestrpljenjem iščekuje izvođenje njegovih najvećih hitova. Večer je ispunjeno energijom i entuzijazmom, a mnogobrojna publika uglas pjeva svaki stih.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS