calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CIJELA JAVNOST ZGROŽENA VRELOM SCENOM: Terza ovekoviječio javnu prevaru intimnim odnosom sa Sofijom, ona u NIKAD izazovnijem izdanju izletela iz kreveta! Sultan Elmedin puca od samopouzdanja: Da ovo radim u Njemačkoj bio bih milioner! Mostarca (33) usmrtila mašina za karton Razlika od 33 godine nikad im nije bila problem: ‘Od početka smo bili introvertiran par’ TRUDNOJ MILICI NIJE DOBRO – HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI! Zbog Terze i Sofije joj ugroženo zdravlje! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin zamijenio Janu u kuhinji, a papagaj ga provocira! Fatimi drago! “Ova tikva je unikat u BiH – čudo” Lejdi Gaga planira skromno vjenčanje: Samo nas dvoje kod matičara i narućit ćemo kinesku hranu PRVO BJEKSTVO U RIJALITIJU! Alarmantno stanje, takmičar do detalja isplanirao sve! Elton Džon: Iskren da budem, nije mnogo od mene ostalo! “LIJEČIM SE, ALI …” SVI SU GLEDALI SAMO U PJEVAČICIN DEKOLTE! Pojavila se na SVADBI KOLEGINICE i zagrmila stajlingom! (FOTO) TRADICIJA U SAVA CENTRU! Miroslav Ilić SLAVI ROĐENDAN, a spektakl SE PRODUŽAVA I SUTRADAN (VIDEO) Ova dva horoskopska znaka će bankrotirati u oktobru POČINJE KONFERENCIJSKA LIGA Borac večeras dočekuje Panatinaikos: Mogu li Banjalučani iznenaditi 12 puta skupljeg favorita? Gramatičke greške na spomen-pločama Sidranu i Vešoviću: Nižu se komentari na društvenim mrežama ACA LUKAS NAJAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U STOŽICAMA! Konačno otkriveno i koje dvije pjevačice će biti specijani gosti u Ljubljani (FOTO) NOVI DETALJI PREVARE SLOBODANA ŽIVOJINOVIĆA?! Evo gdje je bila usidrena JAHTA od 300.000 eura zbog koje je SASLUŠAN Brenin muž?!

Deset hiljada Tuzlaka uživalo na koncertu Halida Bešlića, priredio fantastičnu atmosferu

Objavio: RHT
03/10/2024 11:00 AM

Deset hiljada Tuzlaka uživalo na koncertu Halida Bešlića

Na Trgu slobode u Tuzli večeras se okupilo oko deset hiljada građana na koncertu legendarnog Halida Bešlića u okviru obilježavanja Dana oslobođenja Tuzle u Drugom svjetskom ratu.

Halid priredio spektakl

Halid priredio spektakl/Foto: Avaz

Podsjetimo, 2. oktobra 1943. Tuzla je postala prvi oslobođeni grad u Evropi. Tim povodom danas je upriličen je niz aktivnosti, a kruna programa predstavljao je koncert Halida Bešlića

Deset hiljada Tuzlaka uživalo na koncertu Halida Bešlića

Krunu cjelodnevnog obilježavanja historijskog datuma predstavljao je veliki koncert Halida Bešlića na Trgu slobode.

Velikan bh. muzičke scene je zabavljao posjetitelje svih generacija koji su uživali u njegovim brojnim hitovima.

Uglas pjevali Bešlićeve čuvene numere/Foto: Avaz

Građani Tuzle su uglas pjevali Bešlićeve čuvene numere “Prvi poljubac”, “Miljacka”, “U meni jesen je”, “Požuri”.

OTKRIVEN KATALOG DJEVOJAKA IZ RIJALITIJA!? Njih tri su na spisku najstarijeg zanata

Pročitajte i: OTKRIVEN KATALOG DJEVOJAKA IZ RIJALITIJA!? Njih tri su na spisku najstarijeg zanata.

Jelena Ilić Marinković šokirala je priznanjem!

Foto: Printscreen/Zadruga Official

Tokom jučerašnjeg dana Veliki šef poslao je pismo takmičarima da igraju igru ,,Istina ili izazov”. Kada je došao na red da Anđela Đuričić postavi pitanje Jeleni Ilić Marinković, odlučila je da “zakuha čorbu”. 

Jelena je odlučila da će odgovoriti na pitanje, odnosno istinu, nakon čega joj je Anđela postavila pitanje da navede tri djevojke iz rijalitija koje se bave najstarijim zanatom. Isprva je Jeleni bilo šokantno pitanje, pa su samo drugačije formulisali, te je odgovorila koje joj djevojke liči na damu lakog morala. 

– Za koje tri djevojke bi rekla da se bave najstarijim zanatom, da su dame lakog morala – upitala je Anđela.

– Za lovu, ukrala mi je pitanje… Čekajte! Ja sam htjela Aneli slično da pitam, za koga bi rekla da izgleda kao osoba lakog morala. Aleksandra mi djeluje kao dama lakog morala, Kristina, nažalost moram da te navedem ovdje i treća osoba, Branka – ispričala je Jelena. 

Nasilnik i lažov

Podsjetimo, Jelena je otvoreno optužila Zeca da je širio loše priče o njoj, te da je zbog toga odlučila da mu dodijeli manji budžet. Uz to, istakla je i Zecovo ponašanje prema ostalim učesnicima, nazivajući ga nasilnikom i lažovom. Zec se nije dao na sebe ovu osudu, već je uzvratio udarac optužbama da se Jelena ponaša “kao dijabola”. Da je došla iz sela u grad i sada se ponaša kao “važna klošarka.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS