calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Otkazuju se koncerti i nastupi u BiH zbog teške situacije! Vanredno stanje Taki ponizio Stanislava i PORUČIO MU OVO: Sigurno će dobiti jak odgovor! Google snima sve što vi govorite: Evo kako možete isključiti tu opciju SKANDALOZNA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ! Zbog OVOGA neće moći da RODI BEBU Nenadu, drugarica razvezla jezik šta je uradila njemu iza leđa! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Jano, samo mudruješ, a mene zaboliše leđa! “Nema smisla, ali je vrisnem…” Fudbalski savez BiH odgodio četiri utakmice Wwin lige BiH zbog katastrofalnih poplava Ibrahimović se za rođendan počastio skupocjenim poklonom, na cifru nije gledao: “Nije loše, prijatelju” “PJESMA LUDILO MOJE JE PRVO MENI PONUĐENA” Emir Lapsus nikad iskreniji, priznao šok detalje: “Moja najveća ljubav je bila moj fan” Ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić u Donjoj Jablanici: Tu smo da ljudski pomognemo “DONATOR SJEMENE TEČNOSTI” Milica OBJAVILA PRIVATNE PREPISKE s Terzom, pa pokazala PRVE SLIKE S ULTRAZVUKA (FOTO/VIDEO) EKSKLUZIVNO Pogledajte pokušaj spašavanja života u Jablanici! Alarmantni vapaj iz vode! ANELI TRAŽI DA HITNO NAPUSTI RIJALITI! Ne prestaje da kuka, ponavlja samo jedno! Film prema motivima života Ace Lukasa dobio svoj nastavak: Dio kadrova snimili su u Zagrebu! Predložen pritvor za pjevačicu Verenu Cerovinu HITNO PREKINUT NASTUP NATAŠE BEKVALAC! Bakljada u klubu, pjevačica ostala nijema! (VIDEO) Transfuzijski centar SKB Mostar poziva dobrovoljce da daruju krv

Delegacije Sarajeva i Željezničara uoči večerašnjeg derbija posjetile ministra unutrašnjih poslova FBiH Ramu Isaka

Objavio: RHT
25/09/2024 1:22 PM

Delegacije Sarajeva i Željezničara posjetile Ramu Isaka

Predstavnici Fudbalskog kluba Sarajevo Abdulah Ibraković i Jasmin Salkić, te predstavnici FK Željezničar Elmir Čajo i Haris Alihodžić posjetili su Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova gdje ih je primio ministar Ramo Isak.

Delegacije Sarajeva i Željezničara posjetile Ramu Isaka / Ministar Isak i Ibraković / FOTO: FK Sarajevo

Ministar Isak i Ibraković / FOTO: FK Sarajevo

Delegacije Sarajeva i Željezničara posjetile Ramu Isaka

Tokom susreta sa ministrom Isakom razgovarano je o brojnim bitnim temama za razvoj i unapređenje ovih sportskih klubova, kao i o budućim projektima ovog ministarstva u vezi sa Zakonom o sportskim događajima FBiH.

Ministar Isak je istakao da je u toku izrada načela okvirnog Zakona o sportskim događajima kojim bi trebale biti propisane mjere za sprječavanje nereda na sportskim događajima.

Haris Alihodžić, Ramo Isak i Elmir Čajo
Haris Alihodžić, Ramo Isak i Elmir Čajo / Foto: FK Željezničar

Pozvao je navijače na sportsko ponašanje i promicanje vrijednosti poput empatije i poštivanja drugih, koji su temelj pravedne igre, ali i zdravog društva.

Predstavnici klubova zahvalili su se ministru Isaku na srdačnom prijemu te pohvalili trud i zalaganje koje on ulaže na poboljšanju sigurnosne situacije na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Ovom prilikom, predstavnici FK Sarajevo i FK Željezničar ministru Isaku uručili su dresove svojih klubova. U znak zahvalnosti, te istakli kako samo zajedničkim snagama, aktivnostima i projektima možemo kvalitetno doprinijeti promociji sporta u BiH.

Kapije najvećeg bosanskohercegovačkog stadiona se otvaraju večeras u 19 sati, a utakmica Sarajevo – Željezničar počinje u 20.30 sati.

Treneri najavili gradski derbi

Pročitajte i: Trener Sarajeva Zoran Zekić najavio derbi protiv Željezničara: Imamo dosta samopouzdanja, a ja težim perfekciji u nekim detaljima! “Velika utakmica je ispred nas”

Pročitajte i: Trener Željezničara Denis Ćorić pred gradski derbi na Koševu: Vjerujem da možemo odigrati kvalitetan meč protiv Sarajeva! “Očekivanja su uvijek velika” (VIDEO).

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS