calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAGANA MIRKOVIĆ I LUKAS ODUŠEVILI UPRKOS PREPREKAMA: Otpjevali dio svog dueta “Sad i zauvijek” i publiku bacili u trans! “Drugi izvođači su PROBILI TERMINE” ACA LUKAS NA NASTUPU U CIRIHU OTPJEVAO JEDAN HIT zbog BAHATOSTI KOLEGA i nemarnosti organizatora RODITELJI JE SE ODREKLI ZBOG PARTNERA: Nadica Ademov otvoreno o najbolnijem periodu u životu SKANDAL U CIRIHU! Zbog neodgovornosti organizatora publika ostala uskraćena za nastup Ace Lukasa: Pjevač se oglasio za Hype! SLAVLJE U DOMU NIKOLE ROKVIĆA! Pjevač se hitno oglasio i javno objavio: SLAVI SE ROĐENJE! ŽIVI KAO PODSTANAR: Ben Affleck iselio iz doma kojeg je dijelio s Jennifer Lopez JOŠ JEDNO LICE UHAPŠENO ZBOG TERORIZMA! Oglasio se Dačić, evo o kome je riječ BUKTI NOVI ESTRADNI RAT! Karleuša odgovorila Vojažu: MANJI SI OD SPERMATOZOIDA u koji te je VRATILA NANOGICA! ANA KORAĆ OBJAVILA FOTKE SA VJENČANJA! Zvanice zabavljao Zdravko Čolić Đurina kćerka Zala duhovita na oca: Ne znam ni ja čija sam, al znam da sam naša Odlična Švajcarska izbacila očajnu Italiju, dobit ćemo novog prvaka Evrope PROGLAŠEN CRVENI NIVO PRIJETNJE OD TERORIZMA U SRBIJI! Narednih dana stroge kontrole na većim skupovima, policija će obezbjeđivati čak i tržne centre MUP KS o stravičnom ubistvu na Pofalićima: Policiju je pozvala svekrva i kazala da se snaha ubila LJUDI BIJESNE ZBOG OBJAVE DENIZ DEJM! Otkrila zašto je PREKINULA TRUDNOĆU – sada je PREŠLA SVAKU MJERU! HITNO UHAPŠEN POZNATI GLUMAC! Optužen za zlostavljanje djece, prijeti mu do šokantna kazna zatvora! Poznati meteorolog najavio dramatične promjene: ‘Atmosfera će se užariti, a onda slijedi šok’

DEJAN DRAGOJEVIĆ DOŽIVIO NAPAD! Hitno reagovali nadležni organi, evo šta mu se desilo (FOTO)

Objavio: RHT
13/06/2024 4:57 PM

Dejan doživio napad

Bivši učesnik rijalitija i pobjednik pete sezone, a sada i TV lice na Hype televizije, Dejan Dragojević, doživio je neprijatnost. Naime, jutros se zaglavio u liftu kada je krenuo na posao.

Dejan doživio napad (FOTO)/Photo: M.M./ATAImages

Naime, Dragojević je proveo narednih 40 minuta u starom liftu pokušavajući da otvori vrata, ali bez uspjeha. Budući da je nedavno počeo da živi u toj zgradi, nije imao broj telefona upravnika. Nije imao broj ni komšija, pa je bio prinuđen da pozove vatrogasce koji su ubrzo stigli.

Iskustvo koje ne bi poželio niko.


Međutim, dok je bio zaglavljen, Dejan je iskusio napad panike, posebno kada je postalo zagušljivo u liftu. Ipak, uspio je da se smiri i čak je odlučio da dokumentuje svoje iskustvo tako što je napravio selfi i podijelio ga na društvenim mrežama.

Incident prošao bez posljedica

-Po jutru se dan poznaje – napisao je Dejan Dragojević. Simboličan opis uz objavu koja je osvanula na njegovom Instagram nalogu, a incident je srećom prošao bez ozbiljnijih posljedica.

Podsjećanja radi, bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević već neko vrijeme uživa u ljubavi sa Jovanom Stojanović. Njegova veza sa Aleksandrom Nikolić neslavno završila. Njegova parnerka nedavno je proslavila rođendan. Dejan je na svom Instagram profilu objavio video snimak sa njihovim zajedničkim fotografijama i javno joj se obratio.

– Tačno u 00:00 počinje tvoj dan. Dan kada se rodila moja princeza. Toliko smo udaljeni, a sudbina nas je tako lako spojila. Kažu da Bog da uvek ono čemu čovjek teži. Ja jesam težio tome da me neko voli najviše, da bude sličan meni i da mi život bude kao bajka, ali nisam mislio da ću ikad naići na takvu osobu koja će mi tu bajku sa papira pretvoriti u stvarnost. Volim te najviše na svijetu. Hvala ti na svemu – napisao je Dragojević nedavno.

BONUS VIDEO:

Hypebih/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS