calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Učesnicama OI koje imaju bebe osigurane hotelske sobe za dojenje: Džudistkinja oduševila gestom Vlada FBiH donijela odluku: Smanjuje se cijena gasa “Uzimao sam DROGU DA MI BUDE DOBRO! Kakav PAKAO?!” Poznati bh. roker ŠOKIRAO: “Mogao sam da PODNESEM” Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći čak i ako su ljuti na vas Bura zbog “muškarca” u ženskom boksu na OI: Pobijeda za 46 sekundi (VIDEO) POLICIJA OPKOLILA KUĆU KULIĆA! Jezivi snimci ataka na Miljanu “PRESTARA, PREDEBELA, PREMASNA…” Nives Celzijus ZAPUŠILA USTA ZLIM JEZICIMA: Skinula se i zadala domaći zadatak HEJTERIMA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Otkrio i da li ga se odrekao otac Tokom ljetne sezone otvoreno još devet graničnih prijelaza između BiH i Hrvatske MENSUR DRŽI ANELI U ŠACI!? “Govorio je on meni da to neće biti dobro” PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA POSLIJE HAPŠENJA: Malo temperament i ja kakav jesam (FOTO) TRUDNA MILICA U OPEKOTINAMA! Zabrinuti fanovi (FOTO) NALAZ OBDUKCIJE: Beba pronađena u kontejneru u Bugojnu je ugušena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se odlično snalazi na selu, iako je rođena u gradu: Nerviraju me svađe sa Memom! “TUŽNA SAM…”(VIDEO) MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gdje je OBEZBJEĐENJE?! (FOTO, VIDEO)

ĐEDOVIĆ NAPUŠTA ELITU?! Donio konačnu odluku, ovo od njega niko nije očekivao!

Objavio: RHT
24/04/2024 10:40 AM

Đedović ide kući?

Marko Đedović prije nekoliko dana dobio je Miljanu Kulić na sudu, kada kreće njihov rat koji definitivno nema kraja.

Foto: Ata Images

Đedović je više puta govorio kako hoće da digne ruke od rijalitija i ode kući, a izgleda da je prvi put po pitanju toga ozbiljan u svojoj namjeri i odluci. Svi koji pomno prate rijaliti mogli su da primijete da je Marko na jučerašnjem rođendanu Matore priznao Ša da planira po svaku cijenu napusti rijaliti, jer se više ne osjeća dobro. Reper je na ove njegove riječi ostao u šoku, pa je na početku razgovora pokušao da ga ubijedi da to ne radi da mu to nije dobra odluka.

Đedović ide kući?

– Sad sam definitivno odlučio da idem kući, taman da se tučem sa svima… Ovo je pitanje života ili smrti – rekao je Đedović. 

– Kad ćeš? I meni se ide, ali ajde da izgruvamo dva i po mjeseca koliko je još valjda ostalo – pričao je Ša.

– Treba pare na liječenje da dam? Boli me k*rac. Osjećam da mi psiha nije u redu – objašnjavao je Marko. 

– Nemoj da mi se ne javiš kad izađem, da kao budeš nedostupan – poručio je Ša. 

– Nemam telefon, idem na Zlatar – smijao se Marko Đedović, dok ga je reper po malo zabrinuto gledao. Bio je u nevjerici da li se Merko šali ili je ozbiljan u svojoj namjeri da ode stvarno kući.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS