calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
I Jana i Fatima spremne da ostave Sultana: Gledamo li razvod od dvije žene? Memo je kriv za sve Hladnija fronta sa kišom i grmljavinom stigla u BiH: Ulice bh. grada pod vodom PREPISKA NENADA ALEKSIĆA I BIVŠE ŽENE! Kako će Miona reagovati na ovo! ŠOK! Život sa dvije žene: Fatima ljuta na Sultana! Sve to na njegov obraz Sanja Maletić dobila dijete u 52. godini, a evo šta je KUPILA ZA KĆERKICU! Slika iz doma pjevačice TOPI SRCA! BRUTALNA PORUKA SITI! Neće joj biti dobro! Janjuš udario žestoko, Aneli ostala zabezeknuta: ”Nisi neka riba vidio sam te na finalu, dobila si u kukovima” FRKA NE PRESTAJE: Memo psovkama provocira Sultana Elmedina, ovo je njegova reakcija NAGRADNA IGRA! Saša Mirković se oglasio OVIM PITANJEM! Onaj ko da TAČAN ODGOVOR dobija specijalan poklon (FOTO) Severina objavila brutalne fotke u bikiniju: ZAR JE MOGUĆE DA IMA 52 GODINE!? OTIMAČINA NA ESTRADI! ERA OJDANIĆ OČAJAN! Otvorio dušu i ispričao kako mu je kolega ukrao djevojku! LIDIJA VUKIĆEVIĆ DANAS PROSLAVLJA 62. ROĐENDAN! Zbog stajlinga na “izvol’te” koji naglašava bujno poprsje POBRALA KOMPLIMENTE! ARNEL KARIĆ SE OPORAVLJA NAKON SAOBRAĆAJNE NEZGODE: Evo u kakvom je stanju učesnik rijalitija (FOTO, VIDEO) GORI INSTAGRAM NAKON OBJAVE NIVES CELZIJUS! Buduća voditeljica rijalitija “IMANJE” pokazala čime raspolaže i BACILA PRIPADNIKE JAČEG SPOLA U TRANS Vidoviti Simpsoni predvidjeli pojavu Meme i Sultana: Pogledajte ove scene iz popularnog crtanog i uvjerite se sami! Nikad niste vidjeli Draganu Mirković u kupaćem kostimu, a evo i zašto DAVALA MU LAŽNU NADU! Isplivale privatne prepiske Ša i njegove bivše: Vrti ga oko malog prsta mjesecima

DAVALA MU LAŽNU NADU! Isplivale privatne prepiske Ša i njegove bivše: Vrti ga oko malog prsta mjesecima

Objavio: RHT
20/07/2024 1:30 PM

Davala mu lažnu nadu

Javnost je mjesecima brujala o odnosu Nenada Aleksića Ša i njegove, sada već bivše supruge, Tiktokerke Vanje Aleksić.

Davala mu lažnu nadu/Foto: printscreen/TikTok

Dugo se spekulisalo šta je bio glavni okidač njihovog rastanka, a privatne prepiske koje su isplivale jasno pokazuju da definitivno tu postoje dvije strane i da ništa nije onako kako se čini u prvi mah.

Prve trzavice krenule su kad reper nije želio da prepiše svoj stan na njeno ime

  • U de da me ljubiš kakav sam, ali ne, bitno je drugo nešto. Ja da čekam ženu za pažnju, pa bre, šta sam doživio, nisi od zlata vjeruj. Još zamisli kao tjeraš me u sobu, ej da još blejim sam, šta si bre ti poletjela, šta se ti tripuješ? Za kafiće po čitav dan ima vremena, a da vidiš za stan sa mnom ništa. Šta si bre ti? Porem ti se po kafićima, samo bi da ispijaš i da blejiš, a za život te boli k**ac, ugledaj se na sve što ne valja ti nisi za normalan život ti to ne znaš da cijeniš – pisalo je u poruci koji je poslao Ša.
  • Dva dana otišla sa kumom na po sat dva i ti odmah ovakve riječi. Ti si haos. Čitav dan kafići. Ma sram da te bude – odgovorila mu je Vanja.

Zakuhalo se pred njegov ulazak u rijaliti

  • Jesam znam, ali kad me ne želiš. Znaš li koliko mu se duša cijepa što te gledam samo na TikTok-u, a žena si mi i ne mogu da ti priđem, umirem danima ovdje. Da si u mojoj koži znala bi koliko mi je teško, danima te molim da se odljutiš i ne uspjevam – napisao je Ša.
  • Ništa, da ti poželim da tako ostaneš normalan, dobar u glavi. Tamo ne dozvoli nikome da udara na mene i moje dijete. Pratiću kad budem mogla – odgovorila je Vanja i napisala emotikon crvenog srca, a onda se nadovezala na njihov razvod:
  • Ja razvod svakako ne bih potpisala u rijalitiju – napisala je ona.
  • Je l’ to znači da svakako želiš poslije ili ima nade? Samo mi reci, znači mi. Molim te daj mi odgovor, budi fer – napisao je reper.
  • Čovječe, kažem ti, popravi se u rijalitiju. Sutra mogu da umrem, 10 mjeseci nije mali period. Neću da planiram ništa unaprijed. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć. Ideš tamo da zaradiš bre – odgovorila mu je Vanja.
  • Kao podrška jesam, za kao ženu moraš da me zaslužiš. Ne vjerujem ti ništa, apsolutno jer sam povjerovala 100 puta – rekla je Vanja.
  • Budi tamo normalan, to mi je dovoljno- Ne daj na mene i Viktora, ne daj na sebe. Pokaži se, 10 mjeseci je pred tobom. Čuvaj ti nas, ti si nas otjerao. Ne daj na nas! Ne vjeruj tvojim navodnim prijateljima. Vidim šta pričaju već po rijalitiju, smrdljivi Mensur i smrdljiva Matora. Ne vjeruj kao što si vjerovao svima napolju jer samo ćeš samog sebe uništiti – pisala je Vanja.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS