calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ako Željko pita za TATU, reći ću mu…” Miljana DONIJELA BRUTALNU ODLUKU, šta li će Ivan reći na OVE RIJEČI?! VELIKI DOGAĐAJ U LJUBLJANI! Održana konferencija povodom premijere filma “STRAVIČNO” i koncerta Ace Lukasa (FOTO) Grizman igrao u kopačkama od 65 eura Uroš moli Mateju za OPROŠTAJ! Žestoki sudar u rijalitiju! POSLIJE ANELI NEMA KAJANJA! Pjevačica Verena Cerovina uhapšena zbog pomaganja članu kriminalne grupe Nakon Anelinog sramotnog ponašanja oglasio se i Janjuš: Od ovoga se NE MOŽE OPRATI (FOTO) “SHOWBLIZ” U ZAGREBU KOD STANISLAVA KROFAKA! “SPAVAO SAM NA TERASI, a danas IMAM IMPERIJU” Film Danisa Tanovića “Nakon ljeta” bh. kandidat za nagradu Oskar Deset hiljada Tuzlaka uživalo na koncertu Halida Bešlića, priredio fantastičnu atmosferu Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama?

DARKO PRVO IDE U VOJSKU PA ONDA SVADBA: Barbara Bobak otkrila kada staje na ludi kamen!

Objavio: RHT
14/02/2022 7:00 PM

Darko Lazić i Barbara Bobak otkrili su da planiraju venčanje krajem proleća ili početkom jeseni.

https://www.instagram.com/p/CZuNTFBt6nx/?utm_source=ig_web_copy_link

Popularni pevač je pred kamerama obradovao svoju izabranicu velikom plišanom igračkom za Dan zaljubljenih. Ni ona njemu nije ostala dužna, pa je on otkrio da je odlučila da ga vodi na večeru.

– Evo baš večeras mi je rekla da će da me vodi na večeru. Ja sam se iznenadio. Shvatili smo da se volimo onog dana kada smo se sreli. Naš zajednilki život izgleda savršeno. Ja kuvam i čistim, ona me gleda – kaže u šali Darko Lazić.

Kako Barbara kaže, sva je sreća što Darko peva, jer se od frizeraja nikad “leba ne bi najeo”.

– Očajan je frizer, ne dam mu da mi priđe kosi. Sva sreća što peva, jer se kao frizer leba nikad ne bi najeo – otkrila je pevačica.

Mladi par progovorio je i o predstojećem venčanju koje planiraju na proleće ili na jesen.

– Kad budemo rešili da pravimo svadbu to će svi znati. Naravno da planiramo, Bože zdravlja, samo čekamo da bude malo toplije vreme. Kasno proleće ili rana jesen. Ali prvo moram ispraćaj da napravim. Moram da idem, dobio sam poziv – kaže Darko.

Kako su naglasili, na svadbi će pevati svako ko se dohvati mikrofona, a posebno dva pevača.

– Vendi i Baja Mali Knindža će nam pevati na svadbi obavezno, a ostalo ko se dohvati mikrofona – otkrili su.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS