calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima

DARKO LAZIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO ĐORĐA DAVIDA! (FOTO)

Objavio: RHT
17/05/2022 11:00 AM

Darko Lazić govorio je o izjavi Đorđa Davida da je sve oko njega “tužno i greota od Boga”, kao i o tome kako mu je nakon raskida veze sa koleginicom Barbarom Bobak.

Instagram

– Ceo život me prate moje pesme, ono što otpevam posle bude. Drago mi je da Barbara radi ono što voli. Oko njene nove pesme smo zajedno radili, ostali smo u dobrim odnosima. Živeli smo godinu dana zajedno, glupo bi bilo da kažem da sad ne patim. Bolje je da ne budemo zajedno, jer ne ide. Bolje dobar razvod nego… – kaže Darko Lazić.

– Ja kad se iznerviram ja ili skinem bradu ili se ofarbam… (smeh) Što se tiče skandala nedavnog sa vožnjom, neka, idemo dalje, diže se pompa velika, sve što uradim to se napravi od muve slon. Od kolega me niko nije zvao da mi pruži podršku! Ne treba mi niko od njih. Hvala im, pokazali su sve – rekao je, pa se osvrnuo na Đorđa.

– Đorđe David, ko je to? Đorđe ili David, molim vas? (smeh) Pa, dobro, treba mu malo reklame, ako. Ja sam human čovek, pomažem – zaključuje Lazić.

Podsetimo, Đorđe David je rekao da mu je Lazića žao.

– Meni je tog dečka sada žao. Čini mi se da je na putu bez povratka i to je tužno, sve to, jer da imam njegov glas ja bih imao pet solitera u Beogradu na vodi. Greota od Boga, taj čovek ima mnogo moćan vokal, ali ni glas nije drvo, to je nešto što se troši – rekao je on.

Izvor:Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS